Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet beindítani egy lányt, ha éppen egy ártatlan találka során szeretné elérni a férfi hogy lefeküdjenek?
Ha egyedül leszel nàla akkor csak kiverni tudod. Esetleg ha ő is ott lesz akkor.
Isten mentsen az ilyen baráttól
Igazából én megértem a kérdezőt. Amelyik nőt vinni lehet, vigyék. Gondolom ő is túl sokszor volt a jó fiú szerepben és nagyon nem származott előnye ebből.
Én azt mondom, hogy ja, kajáljatok egyet, közben a vitt üveg bort szipákoljátok be. Hivatkozhatnal arra utána, hogy elgémberedett a nyakad, hátad. Ha szimpi vagy neki, mondani fogja hogy póló le és masszőr indul. Utána te is ajánld fel, hogy megmasszírozod a nyakát, hátát. Aztán közben mehet a nyakcsók, hát csók. Innen meg már szex. 😄
13#
Pontosan, nem érdemes jófiúnak lenni, bárhogy veri is a nyálát itt néhány csaj
Pedig pont kiírtam hogy kinek szól a kérdés, hát nem nekik, nem értették meg
Legközelebb már talán lesz rá alkalom hogy megdöntsem, azt ki kell várni
Nincs tuti recept, mondat, mozdulat amitől minden nő "beindul". Minden nő más és más, viszont a nők többségénél bejön: ha megpróbálsz ráhangolódni, ha érdeklődést mutatsz, ha megpróbálod megnevettetni, ha figyelmes, kedves vagy.
Először a csókig próbálj eljutni, ha az megvan akkor onnantól kezdve már könnyű utad lesz. Ha a lány nyitott és szimpatikus vagy neki akkor belemegy, ha viszont szerelmes és hűséges akar maradni akkor a legnagyobb Casanova sem tudná elcsavarni a fejét.
Kis puszedlicskének üzenném hogy akit most védeni próbál, az nem éppen ártatlan leányzó, én meg nem az a lányról lányra járós típus, ezért született a kérdés.
Nyilván azért akarom megfektetni mert képes lefeküdni akárkivel, akkor pedig miért én maradjak ki? A könnyűvérűek nem érdemelnek ilyesféle védelmet amit te itt képviselsz, ne magadból indulj ki, egyáltalán kár volt beleártani magadat ebbe a storyba, mert képtelen vagy kezelni ezt a történetet
Máskor olvasd el kiknek írom ki a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!