Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok saját magatoknak intim képeket készíteni? 22N
Van párom, régen nagyon sok intim fotót küldtünk egymásnak és izgultunk rá, de egy 2 éve ez már nincs. Őt nem izgatja fel már annyira ha küldök neki mint régen, ő meg már nemis küld nekem.
Viszont magamról szoktam fotókat készíteni , amit neki nem mutatok meg. Lehet azért, mert legbelül magamat akarom értékelni, hogy tetszem magamnak, vagy esetleg más férfiaknak is tetszenek, mert ő már annyira nem mondja.
Nalunk sajnos ez épp fordítva van. Én nagyon izgulok az ilyenekre, de a baratnom nem meri bevallalni, és soha semmilyen képet nem küld, pedig nagyon tetszene a dolog. Se arcosat, se arc nélkülit. Ez van sajnos.
Ami téged illet, szerintem ez olyan felé egoboost. Mindenki elégedett magával, ha jól sikerül egy képe, és jót mutat rajta. Te is latod, hogy szép vagy rajta. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Egy kis önbizalom szintén tartas.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!