Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha saját magamhoz prűd vagyok? ( lehet nem fogalmaztam jól)
Figyelt kérdés
Kiskoromban volt egy nemi műtétem ( Fiú vagyok ). És így az miatz nekek kimaradt az, hogy megtudjam, hogyan krll piszoárnál pisilni. Így nem lett természetes számomra, hogy megfogom a farkamat. Maszturbálás után is kezet mosok, vagy ha bármi okból félbe kell hagynom, akkor nem fogok meg semmit sem. Ha csak hozzá érek, akkor is kezet mosok valamiért. És engem ez nagyon zavar, hiszen a részem, de nem bírom meggyőzni magamat. Valaki tudna segíteni? Nem troll kérdés, és csak értelmesek válaszát várom, akár privátban is.2020. ápr. 27. 12:37
1/10 anonim válasza:
Nsgyon helyes hogy mindig kezet mosol, kell is, pisilés előtt és után is, ez igaz a masztira is.
2/10 anonim válasza:
Minden pasinak ihy kene tennie, ez normalis, en is kezet mosok ha hozzaerek. Nem prud ez a higienia :)
3/10 anonim válasza:
Most azzal mégis mi a baj, hogy tiszta kézzel fogod meg a péniszed, s utána is kezet mosol? Ennek teljesen alapnak kéne lennie. Higénia. Vagy van vmi más is ami ezzel jár?
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a helyesírási hibákért pedig elnézést kérek
2020. ápr. 27. 12:47
5/10 anonim válasza:
Szerintem ez meg igazi problema. Szex kozben is majd allandoan szaladgalsz kezet mosni? A baratnod nemi szervehez majd hozza sem ersz, az oralis kenyeztetest meg egyenesen elfelejtheti?
Szerintem igenis foglalkoznod kellene ezzel a fobiaval!
6/10 anonim válasza:
Azért a leírásodból az jön át nekem, hogy van benned egyfajta érzés, hogy a péniszed valami nem tiszta dolog. Ez azért nem természetes dolog.
Főleg, hogy zavar téged ez az érzés. Egy pszichológus tud esetleg segíteni ebben a problémában.
Az érthető ha wc-zés előtt, után kezet mosol.
7/10 anonim válasza:
WC előtt, utána meg pláne teljesen természetes hogy kezet mosol. Ha viszont fóbiád van a péniszedhez kapcsolódóan akkor tényleg egy pszichológus felkeresése javasolt, mert gátolni fog a teljes körű szexuális élet megélésében egy olyan dolog ami teljesen normális és természetes.
8/10 anonim válasza:
Ajánlom, hogy előtte is mossál kezet, mert a kezeden több baci van, mint ott lent. Utána sem árt persze.
Ez nem prűdség.
9/10 anonim válasza:
Nem értelek. Én is ilyen vagyok és nem volt műtétem. Természetes, hogy kezet mosunk ilyenkor, én napi 30szor kb biztos kezet mosok, de akkor is, ha megfogom a kinti ajtó kilincsét. Azt nem bírom elviselni, ha valaki nem törődve azzal, hogy más is van ott, nem zavartatva magát markolássza a tökeit, orrot túr, utána meg úgy fogdos mindent maga körül, pl távkapcsolót. Az ilyen ember nem veszi észre magát, néha azt gondolom, hogy minden tiszta fertő már a házban.
10/10 anonim válasza:
Huu, ti egyaltalan nem ertitek a srac problemajat, csak nyomjatok a hulyeseget!
5-os vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!