Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az incel dolog? Mennyire elterjedt Magyarországon? Mit gondoltok róla?
Incelek mindig is voltak. Mármint ha azokat a pasikat vesszük ide, akik marhára szeretnének nőt, de nagyon nem kapnak.
Az újdonság az, hogy neten anoniman be is merik vallani, valamint, a neten összeverődve, jó kis mitológiát fabrikáltak maguknak a Chadekkel, meg Stacey-kel.
A pasas meg simán hisztis volt, nem incel, fantáziált rólad, és mivel kedves voltál vele, azt hite, hogy sinen van. Aztán mikor csalódott a kis álomvilágában, akkor rád zúdította minden keserűségét.
Én is az vagyok. Akik ezt a csoportot hibáztatják, azok sajnos nem ismerik a szó valódi jelentését. A tudatlanok kedvéért leírom, hogy a szó jelentésében nem szerepel az, hogy ezek az emberek másokat hibáztatnak a sikertelenségük miatt! Vannak ilyenek is köztük, de ahogyan a 3-as nagyon jól leírta, a sikertelenség egy idő után kikészíti az embert. Az is egy nagy marhaság, hogy mi azt hisszük, hogy alanyi jogon jár a szex.
Ez a kifejezés egy sajnálatos helyzetre utal, és a nőkre nézve semmilyen negatív jelentése nincsen!
10-es, ez a férfi sajnos így viselkedett, de én nem ismerem a történet részleteit. Viszont jó lenne, ha nem általánosítanál az összes incelre, mert ez egy tág kategória. Sok oka lehet annak, hogyha valaki nő nélkül marad. Ez olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy az összes vak ember hülye! Ez a viselkedés nem attól függ, hogy incel-e valaki, vagy sem.
Sajnos a tudatlanság rosszindulatot szül sokakban, ez látható az itteni hozzászólások egy részében is. Másrészt pedig a nők eleve nem is tudják, hogy milyen ez a helyzet, mert ők csak nagyon ritkán vannak ebben a helyzetben.
Kérdező, ez a fiú pusztán féltékeny lehetett, ennek mi köze van az incel szóhoz? Szerintem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!