Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, aki találkozott már lánnyal erről az oldalról és szex is lett belőle?
Figyelt kérdés
Meddig jutottatok pontosan el? Részletes beszámoló érdekelne! Félek, hogy a pasi csak átverne...2020. ápr. 26. 16:13
11/20 anonim válasza:
Nem találkoztam még. De ha valakivel egy hullámhosszra tudnánk kerülni, nem lennék semmi jó elrontója.
12/20 anonim válasza:
2 lánnyal petting, 1 szexkapcsolat, 1 majdnem két éves együttélés.
14/20 anonim válasza:
Nem. Egy lánnyal tartom a kapcsolatot. Jó barátság lett és egyikünk se akarja elcseszni
F
15/20 anonim válasza:
Itt négy nő küldött képet a melleiről nekem, ketten közülük a teljes testükről is meztelenül (minden esetben bizonyos módon hiteleségükben igazolt, valóban saját képekről volt szó, nem internetről letöltöttekről).
De személyesen csak három személlyel találkoztam élőben erről az oldalról. Köztük az utolsó lányt el is jegyeztem.
16/20 anonim válasza:
Volt, de a távolság nagy úr... Azóta sem tudom mi van vele
17/20 anonim válasza:
Én találkoztam innen valakivel. Jó volt a szex, de a pasi egyéb dolgai (ítélkezés raktam) nem annyira.
N
18/20 anonim válasza:
Találkoztam innen 3 sráccal, nem lett szex mert nem akartam, de kapcsolat se
19/20 mikeXxX válasza:
Volt erre pár példa bár a legtöbbel inkább jobb lett volna nem is találkozni de hát a kíváncsiság nagyobb volt azért😆! 40f
20/20 anonim válasza:
Igen Nyíregyházán több lánnyal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!