Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti talalkoztatok mar igazabol labfetishes pasival? Mert en ennyit olvasok Errol kerdeseket de sose taliztam max egy kis labujjbekapas volt 1x.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 11:59
1/11 anonim válasza:
Nagyon szeretem csinàlni, ès a csajokat is izgatja szexben! 35 ffi
2/11 anonim válasza:
Mit takar szerinted a lábfétis?
3/11 anonim válasza:
Igen, találkoztam, sőt személyesen is ismerek párat. Van aki kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban él a párjával. Mindent megad neki, a láberotikát a szex fűszerének tekintik és élnek vele időnként.
4/11 anonim válasza:
Nekem egy olyan élményem volt kb ezer éve, hogy házibuli után aludtunk és arra keltem, hogy az egyik haverunk szopogatja a labujjaim az agy vegeben fekve, na az elég para volt.
6/11 anonim válasza:
Egy,barátnőm pasija.
Ha normàlisan van kezelve,okè. De aki a cipő belsejét akarja nyalogatni, meg az izzadt talpát egy nőnek (mint ahogy privátban már megkaptam) az beteges és terapeutát tudok ajánlani csak...
7/11 anonim válasza:
Én ismerek egyet, nagyon durva a fétise.
a párja nem tud semmit erről.
8/11 anonim válasza:
Igen, az exem is az volt, de nem emiatt szakítottunk.
Én elfogadtam, sőt el is fogadom, de csak kapcsolatban.
Szerettem ha masszírozta a lábam, szex közben előjátéknál puszilgatta, simogatta, ha kérte, kivertem neki a lábammal.
Én ebben nem látok semmi rosszat, csak akkor, ha vadidegenek kéregetnek a lábamról képeket.
9/11 anonim válasza:
Igen, volt aki még a talpam is nyalta.
10/11 anonim válasza:
Női láb és tűsarokimádó pasi vagyok szeretem a hölgyek talpát nyalni miközben másik lábával amin tűsarok van teljesen benne áll hasamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!