Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg senki nem talál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg senki nem talál vonzónak egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Hófehér bőr (még az erek is látszanak) plusz egy kis súlyfelesleg. 169 cm magas és olyan 82-83kg. Tejföl szőke haj és világos zöld szemek.
2020. ápr. 25. 18:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%
Baz.. meg ilyen a világon nincsen! Ha valaki nem eszi az fogy valamennyik, hát csak tudom már amikor másfél hétig nem ettem lefogytam vahxy 3 kg. A másik mozogni kéne, de hiába mondom édesanyámnak is pont ma hogy ne a teleibevert vérnomásgyószret szedje má hanem fusson mintha lőnének rá! Összekéne titeket gyüjteni és a bakonyba megkerdgetni titeket néhány tankal! Hú de felba..tatok ma is!
2020. ápr. 25. 20:04
 22/29 anonim ***** válasza:
60%
Nincs olyan lány, akit a külseje miatt nem talál vonzónak senki. Amelyik lány egy kicsit is normális, annál sorban állnak az udvarlók, bárhogy is néz ki.
2020. ápr. 25. 20:50
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nicole Kidmannek, Liv Tylernek is hófehér bőre van (meg még sokan másoknak) mégis jól néznek ki, rengeteg férfinek tetszik.

A súlyfelesleged nem kicsi, hanem - ne szépítsük - igen sok. Ettől még vannak férfiak akiknek a körte alkat tetszik. Bár tény és való, a többségnek nem.

Két dolgot tehetsz: vagy hozzáteszed a személyiségeddel annyit hogy ezt kompenzáld, vagy... igen tessék fogyni - az egészséged miatt! Ha csak picsogsz és keseregsz hol a szőke herceg akkor nem fog csak úgy odalovagolni.

2020. ápr. 25. 21:09
 24/29 A kérdező kommentje:
De nem tudok lefogyni. Próbáltam elmenni futni de gyenge vagyok hozzá.Még 1 km-t se bírtam futni annyira kifáradtam. Az meg nem megoldás hogy nem eszek hetekig. Fél napig se bírom kaja nélkül
2020. ápr. 25. 21:18
 25/29 anonim ***** válasza:
73%
kifogások,ha fogyni akarsz már megtetted volna,de kényelmesebb tespedni és pizzát zabálni
2020. ápr. 25. 23:20
 26/29 anonim válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes választ.

Viszont fogyóznod kéne. Igen nehéz, de én elsőkézből tapasztaltam már fogyást. Osztálytársam, egyben lány barátom is ugyanilyen kaliberű volt. 1 év alatt, diétával, és edzéssel leadott olyan 25 kg-t.

Ha neki szeretnél kezdeni az egésznek, mindig legyen a cél a szemed előtt, hogy miért teszed. Ha vannak barátaid, akiknek lenne kedve edzeni, akkor karantén után elmehetnétek közösen konditerembe, futni stb... Ha 1 hónapon keresztül intenzíven csinálnád az egészet, "cheat day"-ek nélkül, jó pár kilót leadnál. Aztán ha már látod a változást könnyebben fog menni, mert tudatosult benned, hogy működik, van esélyed lefogyni. Btw az edzés nem csak fizikailag, de mentálisan is erősít, szellemileg is egészségesebb leszel.

2020. ápr. 26. 00:51
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Mit vártál, ne haragudj? Hogy elmész futni először és te leszel a rekortán hőse? Lefutsz egyből egy maratont? Fokozatosan megy minden, először lehet, hogy csak 500m megy és abba is belehalnál, egy hét múlva 1km, megint két hét múlva 2km. Ugyanez a diéta, csinálni kell huzamosabb ideig, tudatosan. Nem fog az első hónapban leugrani mind a 30 kg súlyfelesleged, ez egy év munkája kb. Ne kifogást keress hanem állj neki és legyél egy fokkal kitartóbb különben örökké sírhatsz itt, hogy nem kellesz a férfiaknak.
2020. ápr. 26. 01:09
 28/29 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg másban is annyira lusta vagy, mint a fogyásban, és ezért nem kellesz senkinek.
2020. ápr. 26. 07:50
 29/29 anonim ***** válasza:
52%
Hófehér bőr ellen lehet tenni szoli vagy arcbarnító.
2020. ápr. 26. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!