Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg senki nem talál vonzónak egy ilyen lányt?
Nicole Kidmannek, Liv Tylernek is hófehér bőre van (meg még sokan másoknak) mégis jól néznek ki, rengeteg férfinek tetszik.
A súlyfelesleged nem kicsi, hanem - ne szépítsük - igen sok. Ettől még vannak férfiak akiknek a körte alkat tetszik. Bár tény és való, a többségnek nem.
Két dolgot tehetsz: vagy hozzáteszed a személyiségeddel annyit hogy ezt kompenzáld, vagy... igen tessék fogyni - az egészséged miatt! Ha csak picsogsz és keseregsz hol a szőke herceg akkor nem fog csak úgy odalovagolni.
Nem olvastam végig az összes választ.
Viszont fogyóznod kéne. Igen nehéz, de én elsőkézből tapasztaltam már fogyást. Osztálytársam, egyben lány barátom is ugyanilyen kaliberű volt. 1 év alatt, diétával, és edzéssel leadott olyan 25 kg-t.
Ha neki szeretnél kezdeni az egésznek, mindig legyen a cél a szemed előtt, hogy miért teszed. Ha vannak barátaid, akiknek lenne kedve edzeni, akkor karantén után elmehetnétek közösen konditerembe, futni stb... Ha 1 hónapon keresztül intenzíven csinálnád az egészet, "cheat day"-ek nélkül, jó pár kilót leadnál. Aztán ha már látod a változást könnyebben fog menni, mert tudatosult benned, hogy működik, van esélyed lefogyni. Btw az edzés nem csak fizikailag, de mentálisan is erősít, szellemileg is egészségesebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!