Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti kiakadnátok azon, ha az èjszaka közepèn arra èbrednètek, hogy a barátnőtök lovagol rajtatok?
Segítek: így is fogsz kapni egy csomó privit :D
A srác nem azon akadt ki hogy lovagoltál rajta, hanem azon hogy hulla fáradt volt és nem hagytad aludni! Azért morcos tud lenni nagyon sok ember. A szex kezdeményezésért meg nem :)
Ébredtem már arra félálomban, hogy az akkori partnerem biz' a takaró alatt matat pillanatok alatt magamhoz tértem és kezdődött is a reggeli torna. S megsúgom nagyon NEM voltam mérges, sőt :)
Na persze. Elkezdtél úgy lovagolni rajta, h csak akk vette észre mikor már benned volt?
Ugyan
Tételezzük fel, hogy a story igaz...
Gratulálok, megerőszakoltad a barátod...
Nőként mondom, hogy sose csinálnék ilyet és a párom se örülne.
Keltettem fel orállal. De felkeltettem. Ez teljesen más. Közösen akarunk szexelni, ő nem csak egy dildó amibe beleülök.
De nem tudom elképzelni, hogy valaki erre nem kel fel.
L23
Én elkezdtem matatni a takaró alatt még nem állt
fel palimnak aztán elkezdtem szopni felébredt
gyorsan elkezdtem lovagolni és ledőltem utána aludni és nem örült neki 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!