Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gáz, ha 32 évesen nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz, ha 32 évesen nem akarok komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Egyetemista korom óta folyamatosan minden hétvégén bulizunk, iszunk, szexelünk. Az utóbbi időben különösen érzem, hogy nagyobb étvágyam van mint valaha! Tavaly nyár óta pedug ketten is szóvá tették, hogy szivesen terveznének velem hosszabb távra, de szerintük ciki, hogy én inkább járok bulizni és pasizni, ahelyett hogy családot akarnék.

Miért olyan nagy baj, hogy én nem akarom lekötni magam? Aki akarja, tegye! De másnak miért fáj, hogy én így érzem jól magam?

32N

2020. ápr. 24. 20:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

"Egyetemista korom óta folyamatosan minden hétvégén bulizunk, iszunk, szexelünk. "

Aham, értem, de mindenki hülye, és te vagy a normális...

2020. ápr. 24. 23:26
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem baj, de te sem hidd azt h a 20as éveid elején vagy még!
2020. ápr. 24. 23:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Tedd, ami neked jó.

Én amióta élek és gondolkodok szeretnék gyereket, családot. Tipikus "unalmas" lány vagyok; hozzámegyek ahhoz a sráchoz akivel elvesztettem. Vele tervezem az életemet, már készül a ház stb. Nem azért mert prűd p*cs@ vagyok hanem mert nekem ez okoz örömet (szexuálisan egyébként kifejezetten nyitott a párom is én is).

Most te is leszólhatnál engem, hogy de unalmas vagyok

Szerintem mindenki tegye azt, amit szeretne, amìg azzal másnak nem árt. És lehet, hogy kèsőbb megbànjuk, de ez már mindenkinek a maga felelőssége.

N23

2020. ápr. 25. 00:24
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

21 éves lány vagyok. Nyitott vagyok sokféle szexuális kalandozásra, viszont alapvetően mély érzelmekre vágyom, és szeretnék is kapcsolatot. De csak annyiról van szó, hogy más érzelmi alkatok vagyunk. És semmi kivetnivalót nem látok ebben az életstílusban 32 évesen, sőt... még csatlakoznék is egy ilyen társasághoz, ha úgy adódna bárhol.

Nem tudom, hogy szeretnél-e gyereket, mert ugye azt szokták mondani, hogy 35 éves kor alatt a legideálisabb, de persze van erre sok ellenpélda is. Az semmiképp sem lenne jó, hogyha úgy lenne gyereked, hogy te egyáltalán nem akarod még és csak társadalmi elvárások miatt összejönnél valakivel.

Egyébként nem mondom, lehet az embernek 50-60 évesen is jó szexuális élete, de azért szerintem érdemes kihasználni, amíg az ember fiatal, és sok mindenkit el tud csábítani, szóval ezt is abszolút megértem.

2020. ápr. 25. 01:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Semmi kivetnivaló nincs benne és szerintem több ilyen nő kéne. Kár, hogy én még szórakozóhelyen is olyanokba botlok, akik még meg vannak sértve, mert bepróbálkoznak náluk a férfiak, miközben ők csak táncikálni akarnak, nem pasizni.
2020. ápr. 25. 03:10
 16/16 Á.Zoli ***** válasza:
100%

Egy életed van (elvileg)...

Tedd azt, amit jónak látsz!

Nem gondolkozunk egyformán,

"Ami nekem jó, az talán neked nem való"

Ha eljön az ideje, esetleg a másik feled, Te magad fogod akarni a dolgot.

2020. ápr. 25. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!