Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti bevállalnátok kamerás otthoni munkát?
Így hogy még mindig húzódik a járvány, van olyan lány itt aki elgondolkozott ezen?
Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Már csinálom..
Mert kell a pénz azért tudod . Két szép szememért nem vetem le a polcról a kenyeret
És nem lesz befizetve a számla .. és nem csak magamat kell el látnom
Ui . Van már erre 3 bőkezű emberem nem kel még 1 így is necces megoldani .
Nem fogom részletezni mit csinálunk kamerán keresztül arctalanul . De mindenki jól jár .
Kérdező Nem válaszolok privátban. Ha van kérdésed itt kérdezd.
Köszönöm
Nem.
A munkahelyemen se bámulnak végig az arcomba.
Engem feszélyezne ha folyamatosan meg lennék figyelve. Ha muszáj lenne otthon dolgoznom, akkor olyan munkát választanék ahol nem bámulnak.
Mpatrik1995
Neked sem válaszolok privátban
Az ár egyéni illetve még beszéljük mennyit szán rá kalkulálunk egyeztetünk.
Konkrét összeget nem fogok írni
De annyit elárulok hogy hogy az aki eddig lakásos prosti volt az is inkább tér át a webkamerára mert jobban megéri. 😋🥰
Ui. Nem. Én nem voltam prostituált. Rendes tisztességes munkám volt csak le lett húzva a roló
150 ember vesztette el a munkáját velem együtt...
Luca 1994
Neked is ide válaszolok.
Mindent megbeszélés alapján arcod ne vállald .Csak leinformálható emberrel csináld olyannal aki nem el vissza az adataid
És addig ne kezdj bele semmibe amíg nem utalta a megbeszélt összeget
Srcreenshottal jelezd neki hogy oké megérkezett az összeg..
A másik hogy tényleg ne kapcsolj addig kamerát amíg a vissza jelzés nem történt
Mert akkor büdös életbe nem kapod meg a pénzed
71%-os, nem tudom, mit válaszolgatsz itt a privát üzenetekre. Senkit nem érdekel, csak aki kérdezett, neki kellett volna válaszolnod. Gondolom, nem volt annyi eszed, hogy ne a saját neved add meg regisztrációkor.
Mellesleg, akinek itt válaszolgatsz a privát üzenetükre, lehet, nem is olvassák, mert nem jönnek vissza a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!