Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem jó érzés a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó érzés a szex?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, most van az első barátom. 1 éve vagyunk együtt. Elég nagy mérettel rendelkezik és szerinte én pedig elég szűk vagyok. Viszont 2 féle variáció van: vagy fájdalmas a szex vagy egyáltalán nem érzek semmit. Beszéltünk erről sokat, ő nagyon szeretne segíteni, próbálunk különböző technikákat/pózokat de max pár másodpercig jó érzés néha. Elég nagy a korkülönbség az ő javára, szóval ő tapasztalt, nem az van, hogy nem tudja mit csinál. Nem is vagyok stresszelős, egyszerűen nem tudom mi lehet a baj velem🤷🏼‍♀️ Volt már ilyen valakivel? Esetleg sikerült megoldani valahogy a dolgot?

2020. ápr. 24. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem volt ilyen, vagyis inkább az az oldala hogy nem volt jó. Ennek az volt az oka, hogy nem értett hozzá a csávó ahogy kellett. Az sokat nem jelent ha tapasztalt, ha minden csajjal ugyanolyan bénán csinálta.
2020. ápr. 24. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a helyzet áll fent akkor nem az számít milyen póz, meg hány "csaja" volt előtted a párodnak, hanem csak az mennyire tud rádhangolódni, segíteni abban hogy elengedd magad.

Azért nem megy a szex, mert:

- a fájdalomtól félve tudat alatt összeszorítod a hüvelyizomzatod;

- már eleve azzal a prekoncepcióval vágsz bele, hogy fájni fog, e miatt a libidó 0-ra csökken, lubrikáció nuku, persze hogy fájni fog;

- nem biztos hogy akkora ász a partnered mint tartja annak magát...

Szóval ebből az ördögi körből kellene kitörni ez meg nem a pózokon, meg a technikákon múlik hanem jórészt mentális kérdéskör.

2020. ápr. 24. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a helyzet, és sajnos nem is tudtam megoldani. Állítólag minden pasival más.
2020. ápr. 26. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok-sok simogatás, közben beszélgetés. Fontos az előjáték. Esetleg egy pohár bor is segíthet ellazulni.(ne többet, mert akkor más lesz a hatás).

És ha már úgy érzed eszeveszettül kívánod a partnered szép lassan te üljél rá addig, míg nem fáj... ha ez már jó akkor jöhet a többi póz...

2020. ápr. 26. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!