Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Óvszer nélkül hogy kerüljem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer nélkül hogy kerüljem el nemi betegséget, hogy csökkentsem a megfertőződés esélyét?

Figyelt kérdés

Vagyis milyen lépéseket tegyek, hogy minimálisra csökkentsem a fertőzés esélyét?

Van egy lány, aki rendszeresen szexel más fiúkkal is, gyakran gumi nélkül. Tablettát szed. Én is szoktam vele szexelni, eddig csak óvszerrel, de egyetlen egy alkalommal ki akarom próbálni óvszer nélkül is.

Sajnos vagyok olyan hülye, hogy ezt már eldöntöttem, tudom, hogy felelőtlenség, de ezt most bekockáztatom. Egyszerűen muszájnak érzem kipróbálni.

A következőt találtam ki.

Szex előtt nagyon sok vizet fogok inni. Rögtön az aktus után pisilni fogok, erről úgy tudom, hogy hasznos, mert a vizelet kimossa a húgyutakból az esetlegesen bekerült kórokozókat.

Ezután mosakodás, fertőtlenítős szappannal sokáig haboztatva, nagyon alaposan, hosszasan átmosom a nemi szerveim környékét.

Majd törölközés után alaposan bekenem a makkot és a dákót Betadine kenőccsel, ami fertőtlenítő hatású, megöli a kórokozókat és nemi szerven különböző fertőzésekre nagyon jó hatású. Mintegy megelőző jelleggel rajta hagynám a kenőcsőt egy fél napig.

Szerintetek a fentiekkel lehetne minimalizálni egy esetleges megfertőződés esélyét?

Van még más tippetek, amit a fentiek mellett még érdemes lenne megcsinálni?

Az olyan tanácsok, hogy hülye vagyok, mert ne próbáljam meg nem hasznosak, nem segítenek. Tudom, hogy hülye és felelőtlen vagyok, de mégis ki akarom próbálni.

2020. ápr. 24. 14:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#5-ös:

Nem vagyok orvos, de laikusként annyit tudok, hogy a kórokózók nem "felszívodnak" a nyálkahártyán, ahogy írod.

Azok a bőrre vagy a nyálkahártyára kerülve elkezdenek szaporodni és ha a körülmények kedveznek számukra, akkor olyan egyedszámot elérnek, ami már tüneteket produkál.

Ezért gondoltam az azonnali lemosás és fertőtlenítő krémes megelőzést.

Másrészt ha egy baktérium, vírus vagy gomba bekerül a véráramba és szétterjed, ahogy írod, akkor már szisztémás fertőzésről beszélünk, magyarul az már szepszis és nagy valószínűséggel halálos lesz a kimenete.

Egy óvszer nélküli dugástól azért nem szoktak szepszisben meghalni az emberek.

2020. ápr. 24. 14:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy csűröd csavarod el lehet kapni óvszer nélkül és ha beteg el is kapod.
2020. ápr. 24. 15:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A HPV-t szinte garantált, hogy el fogod kapni ettől a lánytól, más kérdés, hogy melyik változatot, illetve lesznek-e olyan tüneteid, amiket ahhoz fogsz kapcsolni.

A fertőzéseket - főleg így - elkerülni nem tudod biztosan. A kérdésben leírtakkal talán tudod csökkenteni az esélyt. Plusz ha az immunrendszered sincs padlón, pl. rendszeresen eleget alszol. Mindez azonban minimális "védelem" az óvszerhez képest.

Szintén nagyon minimális és rohadt veszélyes dolog az esetleges immunitásban bízni. Egyes emberek immunisnak tűnnek pl. az AIDS-szel szemben, de nekem nem tűnik atombiztosnak a dolog, és még ha igaz is, akkor is orosz rulett: [link]

Szerintem keress inkább másik, stabil barátnőt vagy szeretőt, akivel akár többet is élvezheted a gumi nélküli szexet.

2020. ápr. 24. 15:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Komplett vegyvédelmi felszerelést nem akarsz felvenni bro'? :D

Amit leírtál kismértékben csökkentheti a fertőződés veszélyét, de meg nem szünteti ha a partnerednek van valamilyen STD-je. Aktus közben a hámrétegen lévő mikrosérüléseken kerül be a véráramba és a felszíni szövetállományba, azt utólag kenegetheted betadine-vel semmit sem ér.

Ha a #11-es szerinti módszer működne akkor a szifiliszt nem szájon át szedett antibiotikummal gyógyítanák hanem Betadine-os fürdővel.

2020. ápr. 24. 15:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én most ápoló végzettséggel adok igazat annak aki azt írja hogy a nyálkahártyán keresztül egyből bekerül a véráramba. Nem tudod lemosni, kimosni, se semmi. Egyből felszívódik ahogy a testnedvek érintkeznek. Ez olyan mint amikor csókolózol egy vírusossal. Hiába mosol fogat utána, vagy hiába köpöd ki a nyálát, ahogy érintkeznek a testnedvek már késő.
2020. ápr. 24. 15:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Ne haragudj

De senki nem beszelt itt a koronavirusról

Testnedveken keresztül kapod el a nemibetegséget mert az által kerül be a vérárramba te igen igen...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2020. ápr. 24. 16:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az egyedüli éretlen te vagy. Dugdosd csak, majd lerohad. :)
2020. ápr. 24. 16:48
 18/19 anonim ***** válasza:

-tök mind1 kérdező figyelj dugd meg a lányt gumi nélkül. 1 hónap múlva menj el a bőr és nemibeteg gondozóba. Remélem a büdös életbe nem veheted le az óvszert ..

Aki olyan nővel kefél akit szinte mindenki meghág ráadásul van aki gumi nélkül

És te nem tudod h beteg e és mégis akarod gumi nélkül az ilyen még is érdemli a nemibetgeseget ...

Életem ha a pisilés még a fertőtlenítős szappan és betadin elég lenne

Akkor 1 mindenki így dugna

2 Nem is lenne nemibetegseg

2020. ápr. 24. 16:52
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
végülis, megmásztad a nőt ?
2020. jún. 14. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!