Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak mennyire szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mennyire szeretik ha egy lány már tapasztalt és magabiztos a szexben?

Figyelt kérdés
Inkább egy a kérdésben írt vagy egy szűz tudatlan lányt választanátok? Illetve melyik imponál jobban nálatok?
2020. ápr. 24. 05:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Inkább a szűz lányt, segítenék neki felfedezni a testét, tanítanám. 😋
2020. ápr. 24. 05:48
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
#1-es vagyok ismét 🙃 Egyébként meg hiába a tapasztalat, elsőre így is, úgy is össze kellene szokni, ugyanúgy felfedezni egymást. De lehet hogy valakitől már hülyeségeket tanult.
2020. ápr. 24. 05:50
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Jobb szeretem ha tapasztalt. Egy szűz lány nekem nyűgős és sajnos lehet bármennyire hűséges tipus minimum gondoltaban eljátszana a gondolattal milyen lehet egy másik pasival. Többsége meg akar is. Én meg nem rövid távra keresek hölgyet sose. Így ha van egy kis tapasztalata engem az inkább felelkesít. Persze ne azt mondja h átment rajta a fél város mert az már undi :D
2020. ápr. 24. 05:55
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Jobban szeretem ha tapasztalt.
2020. ápr. 24. 06:17
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Az nagyon szexi amikor a csaj szégyenlősen veszi le a melltartóját, meg még az elején takargatja is magát. Nagyon jó egy ilyen lányt felfedezni. Viszont egy tapasztalt hölgy általában tudja hova nyúljon, és hogy kell egy péniszt izgatni hogy az nagyon jó legyen.
2020. ápr. 24. 06:24
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
inkább a tapasztalatlant vezetném be ebbe a csodás világba!
2020. ápr. 24. 06:31
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem azon múlik, hanem hogy akar-e ismerkedni. Nem szeretem azokat a lányokat, aki játsszák a fejüket.
2020. ápr. 24. 06:38
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem ment rajta végig a fél város attól még lehet tapasztalt a lány, tehát inkább azokat a lányokat szeretem akiknek előttem kevés partnerük volt, ugye egy pasival is lehet évekig szexelni naponta az is tapasztalat gyűjtés, számomra nem az a fontos, hogy egy nő keveset szexeljen, inkább az, hogy kevés pasi kapja meg előttem
2020. ápr. 24. 07:11
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha magabiztos nekem már az is elég. Nem jön be az, ha egy nőn már több férfi is végig ment.
2020. ápr. 24. 08:19
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Ha csak szexről van szó akkor a magabiztos a jó, mert egy egy alkalmas kalandnál nem akar az ember tökölni csak csinálni.

Viszont egy kapcsolatnál már teljesen mindegy, mert nem ez alapján döntök. Ott jobban számít a személyisége, a kisugárzása és hogy milyen érzéseim vannak felé.

2020. ápr. 24. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!