Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lehet, hogy a barátnőm mindig "fütyinek" nevezi a péniszem?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 08:57
1/11 anonim válasza:
Az én falloszom faltörő kosnak hívják
Persze ezt egy nő se tudja mert utálnak engem
2/11 anonim válasza:
Ha nem tetszik hogy így hívja miért nem mondod meg neki?
4/11 anonim válasza:
Mert kicsi
Az enyémet lengőkarnak hívja
6/11 anonim válasza:
Mint ahogy írták lehet kicsi :D Fütyinek és kukinak a kisfiúk mondják a szerszámukat :D
7/11 anonim válasza:
Sosem értem azokat az embereket, akik itt kérdezik, hogy a párjuk / családtagjuk stb miért mondta ezt vagy azt, ahelyett hogy tőle kérdeznék meg.
8/11 anonim válasza:
Ez már komoly elismerés. Akkor aggódj, ha koktélvirslinek nevezi. 😄
9/11 anonim válasza:
mint miranda :_DDDDDDDDDDDDDDDD
10/11 anonim válasza:
Mert nem akarja azt mondani f...sz helyette valamit meg mondani akar. Ha téged zavar akkor mond meg neki, hogy nevezze máshogy. Egyébként dugtok, együtt vagytok miért nem kérdezed meg tőle??? Mi nem vagyunk gondolatolvasók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!