Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz jelnek fogja fel ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz jelnek fogja fel ezt?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom, mit csináljak. A barátom egy nagyon rendes, normális srác, akivel nagyon sokat szexelünk is. Tényleg sokat. De persze előfordul, hogy nincs erőm hozzá, mert nagyon fáradt vagyok. Hozzáteszem, ritka, de van ilyen is, ezt viszont nem tartja tiszteletben.

Addig erőlteti, amíg bele nem megyek. Van, hogy hajnali random időpontokon ébredek arra, hogy simogat, fogados és már rajtam fekszik, vagy nem hagy elaludni, hiába vagyok hulla. Én meg egy ideig húzom, de aztán engedek, csak azért, hogy végre alhassak.

Ez nagyon nem szimpatikus. Az érzés se, hogy álmomban hozzám ér úgy, hogy nem tudok beleegyezni.

Nem tudom hogy ez egy rossz jel e, egy intés, hogy probléma van, vagz csak túlreagálom.

Ti mit gondol átok a helyemben?

2020. ápr. 21. 22:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más fér bele. Én is szoktam és engem is szokott este álmomban simogat a barátnőm. Ha nem kelek fel rá akkor úgy csinálja, hogy mégis felkelnek.

Még ha fáradt vagyok akkor is jól esik. Persze ha látszódik valamelyikünkön, hogy nagyon fáradt akkor a másik nem kezd bele ilyenben.

Nálunk ez egy kellemes része a kapcsolatnak ha téged zavar akkor beszéld meg ezt a partnereddel.

2020. ápr. 22. 09:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem reagálod túl, ez két ember igényéről szól, tiszteletben kellene tartania ezt, meg kell beszélni, ha nem megy, akkor lapát.
2020. ápr. 22. 09:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 vagyok. Azért ezt tisztázzuk még. Ha egyszer sem mondtad neki hogy számomdra ez kellemetlen és nem szeretnéd, akkor ő nem tudhatja azt, hogy ez neked nem kellemes. Azt hiheti, hogy a kéretésed csak a játék része és téged is lényegében ugyanannyira izgat a dolog mint őt.
2020. ápr. 22. 09:18
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

Ha ez számodra kellemetlen, akkor rakd ki!

Férfinak az a komfortos, ha nője szexuális kielégülésére bármikor rendelkezésére áll, nőnek meg az ha pasasa az ő szexuális vágyaihoz igazodik.

A kettő közti ellentmondás feloldásának civilizált módjai:

A) A férfi olyan nőt keres, aki hajlandó szexuálisan bármikor a rendelkezésére állnia, cserébe az élet más területein sokat nyújt a nőjének.

Akárcsak azzal, hogy a nőjéhez mérten igazán vonzó férfi, akár úgy, hogy a nőjét támogatja (anyagilag, szakmai pályájában, stb.), de akár úgy is hogy nőjét egyenjogú társként becsüli (feleségül veszi, nem csak legjobb éveit rabolja), az élet más területein ő tűr sokat nőjétől.

B) A férfi tűr...

2020. ápr. 22. 09:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkiét.

Jeleztem neki a nem tetszésemet, minden alkalommal.

Ezt a viselkedés meg viszonylag 'érteném' is, ha kb soha nem lenne köztünk intimitás, vagy nagyon ritkán, de egyáltalán nem ez a helyzet.

Nem szeretném kirakni, igazából azt se tudtam, hogy ez tényleg egy problémás dolog e, vagy túl érzékeny vagyok. Nagyon fura az ilyen helyzet belülről, kicsit a béka alatt lassan vizet forralós dolog, ha értitek. Tényleg szükségem volt arra, hogy ezt idegenek külső szemlélőként hogy látnák 🙂

2020. ápr. 22. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!