Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi szerelmes egy nőbe akkor jobban kívánja?
Figyelt kérdés
Könnyebben felizgul mint ha nem szeretné a partnert?2020. ápr. 21. 21:05
2/9 anonim válasza:
1 bizonyos lelki vonzalom azért tényleg nem árt, de szerintem azért szerelem nélkül is megy.
F
3/9 anonim válasza:
persze, hisz vonzódik hozzá
egy vonzó csajra is jobban felizgulsz, mint egy kevésbé vonzóra
4/9 anonim válasza:
Nalam forditva, ha nagyon beleelem magam a dzeretesbe akkor nem tudok gerjedni
5/9 anonim válasza:
4es válasza felé hajlok én is:D
Ha jól néz ki egy nő, és ennyi is érdekel belőle, akkor meg lehet rakni mint a trágyás szekeret.
De ha szerelmes vagyok, akkor annak a nőnek lelke van, hát azt már tisztelni kell, nem lehet csakúgy.. meggyötörni a doronggal:D
Ha szerelmes vagyok, jót akarok neki. A gerjedelem meg egy elég önző érzés, szóval vissza kell fogni.. vagyhát visszafogódik magától
7/9 anonim válasza:
Igeeen. 36f még csak akkor igazán
8/9 anonim válasza:
Igen, jobban kívánja - mármint nem csak dugni. Nemmondomeg' hány partnerem volt eddig, de az biztos hogy akiket szerettem, sőt akivel szerelem volt velük volt a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!