Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők feküdtetek már le olyan fiúval aki annyira nem tetszett, de te viszont neki nagyon és emiatt hagytad neki?
Figyelt kérdés
Pl Mert kitartó volt, megsajnáltad, érdekből , netán szépeket mondott neked, egyéb.2020. ápr. 21. 07:58
2/10 anonim 

válasza:

Pasi vagyok, de ismerek ilyen csajt.
3/10 anonim 

válasza:

Nem.
Ilyet nem tudnék megtenni, ha nem vonzódom a pasihoz, akkor mondhat bármit nem megy h lefeküdjek vele.
Volt már rá példa.
4/10 anonim 

válasza:

Nem, ha minden ilyennek hagynám magam akkor már fél ország keresztül ment volna rajtam. :D
6/10 anonim 

válasza:

Nem sajnálatból szexelek valakivel..
7/10 anonim 

válasza:

Nem. Te dugnál olyan nővel aki egyáltalán nem tetszik neked? A szexet nem "hagyni" szokták, hanem kívánni.
8/10 exelant 

válasza:

Én feküdtem már le ilyen férfival. Azért mert elsőre nem jön be, lehet, hogy az ágyban más lesz teljesen, s kellemesen csalódok benne. Olyan, hogy tökéletes úgysincs. Lehet hogy más meg nagyon szimpatikus,bejön, de az ágyban elég gyengécske, s emiatt negatív csalódással zárul az együttlétünk, maximum a "hátha" nő lesz belőlem egy ideig, aztán elhajtom, ha belefáradok ebbe.... (hátha csak én vagyok a hibás, hátha majd változik valami, hátha jobb lesz ,mégis..satöbbi )...
9/10 anonim 

válasza:

Igen. Iszonyú válogatós vagyok, ha csak azzal szexelnék, aki igazán tetszik, akkor nagyon ritkán jutnék szexhez. Amúgy pont emiatt valóban nagyon ritkán szexelek.
10/10 anonim 

válasza:

sajnos igen. tetszett, de nem annyira azért. kedves fiú volt, de fúúú de megbántam, életem egyik legrosszabb élménye volt. inkább ciki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!