Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire átlagos, hogy jól működő, hosszútávú kapcsolatban a nő elmegy szeretkezéskor?
Figyelt kérdés
Én sose tudtam elmenni, csakis nyalásban. Úgy tudom, ez nem is baj. De egyre többször olvasom, hogy "mindenki" elmegy szex közben a párjával, amire én képtelen vagyok, és elkezdett zavarni. Mert vagy a véletlen folytán nagyrészt ilyen véleményeket hallok vagy hazudnak vagy az én szexuális életem szar(?)....2020. ápr. 21. 01:23
21/21 anonim válasza:
Sziiaa:) én 22L vagyok, volt egy barátom 3 évig, vele igazából nagyon gátlásos voltam, sose mertem izgatni a csiklóm. Sima szextől sose mentem el csak mikor magányomban egyedul csiklómat izgattam. Azota elvaltak utjaink, uj baratom van, aki számomra az igazi. Tudja hogy csinalom, hogy nekem jo legyen, egy evig kb. Csak szex volt es sajnos nem tudtam elmenni. Aztan elkezdtem simizni a csiklom, most mar eltudok szex kozben, de kell megfelelo póz meg vagy 5-10 perc hozzá.. :) meg persze hangulat is, mert ha esetleg szegyellosebb vagyok nem biztos h megy.
Azt javaslom, hogy ha elakarsz menni izgasd a csiklod, mert anelkul szerintem nem fogsz:( en nekem sem sikerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!