Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fura, ha elvezem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fura, ha elvezem, hogy szoban megalazhatok valakit?

Figyelt kérdés
Foleg lanyokat. Izgat ha csunyakat mondhatok valakire es ot ez izgatja, izgat ha valaki szolgal es alarendelodik nekem, illetve ha megalazza magat elottem/miattam. Mennyire fura ez? A csunyabeszed resze eleg durva, nem a szokasos dolgokban merul ki. Konkretan verbalis bantalmazas. Szerintetek? 22/F
2020. ápr. 20. 23:32
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem teljesen rendben van egy olyan nőnek aki bukik ezekre. 😊 22/N
2020. ápr. 20. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Kis nárcizmus szaga van a dolognak. De amíg élvezi a párod, addig kit érdekel? Sőt :) Win-win
2020. ápr. 21. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Én a magadfajtákat szórakozásból szoktam a porig alázni, mikor meghallom, hogy egy nővel ocsmányul beszél. Ne caak a gyengébbik nemmel legyen nagy az arca, hanem a sajátjával is. Undorító az ilyen.

A nő nem szolga, hanem élettárs és ugyan olyan ember, mint a másik.

Szexben lehet ezt-azt csinálni, de a szex az eleve undorító, főleg ha jól csinálják, de azért ott is vannak határok.

Mikor az utcán hallom, hogy egy nővel ocsmányul beszél a retek pasija, irdatlanul elkezd viszketni a tenyerem.

26F

2020. ápr. 21. 00:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Oke, lehet lapozni
2020. ápr. 21. 00:05
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Nekem ez lányként bejön
2020. ápr. 21. 00:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Alapvetoen sub vagyok ugyhogy bejonnek ezek
2020. ápr. 21. 00:29
 7/8 anonim ***** válasza:

3-as, De kevered a szezont a fazonnal. Ez egy közös konszenzuson alapuló szexuális "játék". Ha úgy csinálja, hogy a párjának nem jön be, akkor gáz, de szerintem van annyi esze a kérdezőnek, hogy ezt megbeszéli a párjával.

Ez is csak egy fétis.

2020. ápr. 21. 00:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Nyilvan senkire se eroltetem es nem beszelek csunyan azzal, aki nem szeretne. :)
2020. ápr. 21. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!