Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják +20 évesen a lányok azt, hogy ciki vagy szégyelniük kellene ha még szüzek?
#7 Feltettem egy kérdést amire nem volt muszály válaszolnod. Ahelyett, hogy válaszoltál volna más válaszba kötötték bele. Ezért minden ndtam azt, hogy szerintem troll vagy.
#8 Szerinted miért gázabb egy lánynak?
"#7 Feltettem egy kérdést amire nem volt muszály válaszolnod."
Válaszoltam. Az 1-es hozzászólásomban. Feltettem neked egy kérdést, mert nem értek egyet a véleményeddel. Ha valaki nem ért egyet veled, akkor már ne is válaszoljon?
Rendben, akkor érvelek is.
20+ év, az elég tág fogalom. 20+ éves az is aki 21 éves és az is aki 29 éves. Pl egy 21 éves esetén én nem érzem cikinek, ha szűz valaki (akár férfi, akár nő), ellenben 29 évesen már egy nő esetén is elgondolkodtató, hogy miért nem volt még senkivel. Nem ciki, de azért elgondolkodtató. Szóval én csak arra akartam kilyukadni, hogy szerintem nem kell ebben elkülöníteni a férfit és a nőt. Viszont elítélni pláne nem kell senkit. Nem tudhatjuk ki miért olyan amilyen. A teltebb emberekre is ráfogják, hogy biztos sokat zabálnak. Van aki keveset eszik, de a genetikája olyan, hogy egyszerűen nem vékony (nem, én nem vagyok elhízva). A kérdésedre visszavetítve ezt, nem biztos, hogy tizenévesen minden srácnak az a lényeg, hogy minél több nőt megdöntsön. Különben is, itt ezt is lehetne tovább boncolgatni. Pl aki 21 évesen még szűz, az ciki, de ha már 1 nővel volt élete során 1 alkalommal, az nem ciki, mert nem szűz? Igaz, hogy csak 1 nővel volt 1x, de akkor sem szűz már. Mindenkinek ez magánügye szerintem. Csak akkor ciki, ha az adott egyén cikinek érzi, hogy ő még az. Ellenben, ha ő jól érzi magát úgy, akkor mást miért zavar?
Kifejtve ez a véleményem az egészről.
Szerintem egyáltalán nem ciki, senki nem tudja miért szűz vagy miért nem. Semmit nem változtat ha mondjuk 1x volt már partnere az évek alatt.
Én 16 évesen vesztettem el, 19 voltam mikor összeismerkedtünk a férjemmel aki 22 volt és szűz. Nem csúnya, full intelligens ember szóval nem volt ilyen gondja, sőt még csak nem is vallásos. Jó az ágyban a mai napig imádjuk a szexet. 10 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok és van egy 1,5 éves gyerekünk, most dolgozunk a következőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!