Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mániája minden férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mániája minden férfinak a farokméret?

Figyelt kérdés
Már nagyon unom...😴

2020. ápr. 20. 14:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

De amikor kiirják az ilyen kérdést, akkor válaszoljatok neki, szidjátok le.

De a kisfütyisek ha felteszik a kérdést , úgy válaszolnak rá mintha kötelező lenne.

Minden órában .

2020. ápr. 20. 15:53
 12/21 anonim ***** válasza:
90%

Számít a méret, de szerintem nem azért, hogy nagy nagy legyen, hanem hogy ne legyen kicsi (hosszúságra). Ha átlagos hosszúságú farokkal rendelkezik egy férfi, de vastag, az jobb, mintha hosszú farka van, de olyan vékony, mint egy giliszta.

De egyébként sokan azt felejtik el, hogy az számít leginkább, hogy a PARTNERÉVEL össze passzol-e. Lehet menőn hangzik, hogy valakinek 20cm-es farka van, de megöli az együttlétet, ha nem lehet kiélvezni, mert a nő nem tud rendesen ráülni, mert fáj neki és így óvatoskodni kell, nem lehet normálisan belelendülni. De ugyan ez a vastagság is. Vannak nők akiknek 2 ujj is alig fér be, annyira szűkek, másban meg harangozni lehet.

Összegezve: a kisebb vagy átlagos méretű pénisz épp úgy lehet előny, mint hátrány, de ugyan így a nagy méretű pénisz is amennyire lehet előny, úgy lehet hátrány is.

Nyilván, ha valakinek extrémen kicsi, az kevesebb nőhöz passzol méretileg.

2020. ápr. 20. 15:54
 13/21 anonim ***** válasza:
41%
#12 a szokásos anekdotából azt felejtette ki, hogy a női hüvely tud tágulni. Ennyit arról, hogy a vastag farok hátrányt jelent.
2020. ápr. 20. 15:59
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

A nőknek miért mániája a mellméret?

1) A férfi faroknak, ellentétben a nők mellével, közvetlen szerepe van a közösüléskor.

2) Amíg női mellben vannak kifejezett rajongói úgy a hatalmas, mint az egészen csekély mellnek, addig én nehezen tudnám elképzelni például azt a szituációt, hogy egy nőnek kifejezetten a mikropénisz kellene.

Teljesen lapos mellel van szex, van párkapcsolat is. Mikropénisszel nincs.

3) Még ha egy nő tényleg nem is elégedett a mellével, akkor is van lehetősége megműttetni. Kisebbre, nagyobbra, feszesebbre, kevésbé lógósra, más alakúra. Egy férfi farkánál ilyen opciók nincsenek.

A valódi kérdés tehát az, hogy mindezen fentiek ellenére: a nők miért vannak rápörögve a mellméretre?

2020. ápr. 20. 16:21
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

12-es vagyok. 13-as!

"#12 a szokásos anekdotából azt felejtette ki, hogy a női hüvely tud tágulni. Ennyit arról, hogy a vastag farok hátrányt jelent."

Értelmezd az írásom légyszíves! Mert nem jött össze.

1. Hátrány alatt elsősorban a hosszúságról írtam, nem a vastagságról. Ismétlem önmagam: "Számít a méret, de szerintem nem azért, hogy nagy nagy legyen, hanem hogy ne legyen kicsi (hosszúságra). Ha átlagos hosszúságú farokkal rendelkezik egy férfi, de vastag, az jobb, mintha hosszú farka van, de olyan vékony, mint egy giliszta." A vastagságot csak azért írtam oda, mint alapvető különbséget, hogy ahogy a péniszek között is van különbség, úgy a hüvely és hüvely között is.

2. Kifelejtettél egy másik momentumot az írásomból. Segítek, hátha menni fog másodjára: "De egyébként sokan azt felejtik el, hogy az számít leginkább, hogy a PARTNERÉVEL össze passzol-e."

Szóval, ha még mindig nem menne az értelmezés, megmagyarázom. Ha átlagos méretű a farkad és egy olyan nővel vagy akinek elég az átlagos farok, no para. Ellenben ha egy tágabb nővel vagy, akkor nyilván a nagyobb pénisz passzol hozzá. Ezért is írtam, hogy leginkább az számít az adott partnerrel passzolsz-e. Hiába próbálsz 20cm-es péniszt döfködni a nőbe, ha neki az már fáj és bőven elég lenne neki 15cm is.

2020. ápr. 20. 16:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem hidegen hagy mekkora. Koràbban azt hittem átlagos vagyok, akkor sem erdekelt.
2020. ápr. 21. 00:02
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy hazudnak a pasik de lényeges a méret! Ha beszélsz róla ha nem.

Éppen úgy, mint ahogyan a punci mérete is számít, ha beszélünk róla ha nem!

Nem ( csak ) a pasik mániája ez, hanem a nőké is. 10 csajos beszélgetésben 8 helyen ott van a farokméret!!

27F

2020. máj. 13. 09:49
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem a mániám. Tudom, hogy nagyobb van nekem, de nem ezzel vagyok elfoglalva mindig.
2020. máj. 13. 09:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

#16 hatalmas szakértője vagy a témának. gyanítom, hogy nincs farkad.

úgyhogy ne nyugtatgasd magad.

2020. máj. 13. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!