Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szeretitek, ha egy nő azt kéri, fojtogassátok?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 13:50
13/17 anonim válasza:
én élvezném, ha nőket fojtogathatnék, meg verhetnék, sok nőt ismerek aki megérdemelné, hogy úgy megverjem őket, mint Steven Seagal az ellenségeit a filmekben
14/17 anonim válasza:
Annyira nem szeretem de nem zavar ha ezt keri, ezert is tartok mindig haztartasi kekszet hogy legyen mit a szajaba tomnom de inni nem adok melle :D
15/17 anonim válasza:
Benne vagyok minden játékban, kíváncsi kísérletezgető típus vagyok, egy kis bdsm nem hoz zavarba, de annak azért nem örülnék, ha minden szex közben ezt kéne csinálnom.
17/17 anonim válasza:
Én imádom.
Te kérdező szub lányka vagy..!?
Nyilván szereted ha büntetnek,pofoznak,fenekelnek,pálcáznak,kicsit aláznak.
Pórázra tesznek,úgy húzzák a fejed hajad,kényszer franciáztatnak..stb stb Nyugodj meg teljesen normális..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!