Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy összejövök egy lánnyal, de nem tolerálja a fétiseimet és emiatt szakítás lesz belőle?
Exem előjött azzal, hogy szeretné ha lepisilem. Nehezen de belementem.
Aztán kitalálta, hogy a szájába. Nagyon nagyon, de nehezen egyszer belementem.
Rá egy félévre kitálalt, hogy neki a barna maci is fétise. Na ott repült.
Ha jól értettem, te sem tudnál elképzelni kapcsolatot egy olyan lánnyal aki nem vevő a fétiseidre. Ezzel nincs is baj.
Viszont akkor tényleg az elején tálalj ki, mert ha beléd szeret, és te belé, ez eléggé rossz tud lenni.
Függ attól, hogy mi vagy mennyire durva a fétised.
Nagyon tág fogalom.
24l
De amúgy az első randin értettem. Én legalábbis nem akarok olyannal szexelni, sima vanília szexet sem, akit amúgy ha tudnám a fétiseit, messze elkerülnék. Nekem a szex komoly dolog, és nem akarom olyanokra pazarolni magam, akik undorítanak.
Ha neked ez mindenféleképpen szakító ok, akkor én első randin elmondanám. Ha párkapcsolat céljából ismerkedtek, ott úgyis a szex fele halad a kapcsolat. Amit csinálni akarunk, arról beszélni is merjünk.
Ez csak egy testrészhez kapcsolódó fétis.. Nem akarom hogy lepisiljen.
A legdurvább amit akarok az, hogy ásítson az arcomba és hogy harapjon meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!