Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, szeretitek ha van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szeretitek ha van egy kis szaga a puncinak?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 01:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A tudatos énem azt szereti, hogy ha nincs szaga. De a tudat alattim akkor is jobban felizgul, hogy ha van. Nyilván ezt befolyásolja az is, hogy nagyon régen, mikor elindult a szexuális életem az akkori barátnőmnek, ha nem is kifejezetten büdös, de elég karakteres szaga volt. A mostani barátnőmnek, meg konkrétan semmi szaga és erre azt mondanám, hogy tetszik, de nincs az, hogy megérzem a szagát és már elkezdek begerjedni. Szóval is-is. Talán kell szag ahhoz, hogy izgató legyen. Ugyanakkor íze sincs az övének, ez viszont határozottan tetszik.
2020. ápr. 20. 09:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a puncinak szaga van és nem illata, konkrétan meg van határozva, hogy mi a szag és mi az illet. Illata az illóolajoknak van és ehhez még hozzáerőszakolták az ételeket, hiába azoknak máshogy és miatt érzékeljük a szagát. Minden más szag etimológiailag, szóval a puncinak igen is szaga van. Mellesleg az ápoltságot pedig hagyjuk, mivel a punci szagát a nyálkahártyán lévő flóra határozza meg. Ami határozottan nem egészséges az a gomba flóra, de hogy valakinek gombás, az nem azt jelenti, hogy alapból ápolatlan. Bekteriális esetén meg van egy egészséges flóra, ugyan úgy mint a bőrünkön, vagy a belünkben is. Ezek határozzák meg alapból az egészséges punci szagát is. Viszont így egyértelműen kijelenthetjük, hogy szaga van és nem illata. Ne akarj itt görcsölni és szembemenni a tényekkel, csak azért, hogy kivillantsd a hátsód mint egy mandrill és mutogasd, hogy "igen, itt vagyok, férfi vagyok"!
2020. ápr. 20. 09:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
En imadtam mikor az exem nem tudott zuhizni mert napi 20 orat dolgozott 3 napon keresztul es ugy nyalatta magat ki. Nem tudom miert de szerettem azt is :D
2020. ápr. 20. 13:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Legjobb dolog a világon☺️☺️☺️☺️
2021. okt. 30. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!