Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz fizetős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz fizetős férfihez menni?

Figyelt kérdés
Elég fura igényeim vannak, BDSM terén. Ezért gondoltam egy ilyenhez elmenni, ti elítélitek/gáznak találjátok?
2020. ápr. 19. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha nő vagy, neked nem kell fizetni a fura igényeid miatt.

F

2020. ápr. 19. 15:33
 2/10 anonim ***** válasza:

ha bármiképpen szalonképes vagy, legalább egy kicsit, találsz partnert akármilyen beteg aberrált állat vagy:)

le is kuláznak akár, ha az a vágyad:)

2020. ápr. 19. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez a Te titkod marad /+ 1 barátnődé aki tudja,hogy hol vagy/.... Ha Te ilyenre vágysz és nincs olyan pasi a környezetedben akivel ezt alkalmad lenne megélni..hát tedd.

Bár ahogy írják is, biztos akadna bőven lehetőséged arra,hogy egy szexpartnerkeresőn pasit találj hozzá.

Viszont egy fizetős pasival találkozol, szexelsz, elváltok. Egy partnerkeresőn, vagy bárhol megismert pasitól esetleg nehezebben tudsz szabadulni ha mégsem jön be.

De biztos vagyok benne,hogy már itt is írtak páran...

2020. ápr. 19. 15:41
 4/10 fegya ***** válasza:

Ha pasi lennél gáz lenne!

A nők mázlisabbak ilyen ügyekben,tuti találsz ingyen!

(szerintem kaptál már egy halom privit)

2020. ápr. 19. 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy ki minek tartja? Ha nem mondod el senkinek, nem fog kiderülni soha.
2020. ápr. 19. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet, csak neked fura, másnak nem.
2020. ápr. 19. 15:51
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Én is ugyanezen gondolkodom, annyira cikinek érzem az egészet, örülök, hogy más lány is van így, nemcsak én. Ha gondolod szívesen beszélgetek veled erről.
2020. ápr. 19. 15:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
a #7-es az férfi:) ...beteg
2020. ápr. 19. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:

BDSM terén fura igényekkel rendelkező nővel ismerkednék! 😉

48+Ffi

2020. ápr. 19. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Furán hangzik,de BDSM vággyal inkább mennék fizetős pasihoz mint egy alkalmi ismerőshöz. Óvatosan kell ezzel bánni...
2020. ápr. 19. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!