Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális, ha valaki éjszaka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha valaki éjszaka a barátnője kezével veri ki a saját farkát úgy, hogy a nő ne ébredjen fel rá?

Figyelt kérdés

Tehát lényegében úgy, hogy a másik fél nem tud róla.

Elképzelhetitek fordított felállásban is akár.

2020. ápr. 18. 11:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem is megcsinálta ezt a párom és nem szakítottam vele ez miatt. Nem normális dolog, nem is értettem ez miért volt jó neki. De ezek szerint több pasi gondolt ilyenre vagy akár csinálta is. Nem tudom elképzelni hogy valaki nem ébredne fel rá. Fura lény a férfi 🤣
2020. ápr. 18. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

Mi van, megihletett, amit itt olvastál?😃

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Az itt felháborodóknak egyébként tájékoztatásként: a válaszban részletezve is olvasható a háttértörténet, hogy mik voltak az okok.

2020. ápr. 18. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális, mert a másikat kihasználja ezzel.
2020. ápr. 18. 15:19
 14/14 A kérdező kommentje:

Megihlettél, de elhiheted, ha azt mondom, hogy nem te vagy az első, akitől hasonló sztorit hallok/olvasok. Be is másolom a válaszod idevágó részét, hátha ettől majd drasztikusan megváltozik azoknak a véleménye, akik "felháborodtak":

"Tegnap éjjel például hagytam őt aludni, mindketten hajnalban keltünk. Közben a vágyam megvolt. De inkább nem magamat juttattam el. Aludt, és az ő kezétől elégültem ki, úgy, hogy közben végig nem ébresztettem őt fel. És tudod, kire gondoltam közben? Rá.

Megtette volna nekem, ha kérem, de nem akartam, hogy emiatt ne aludjon eleget, és ne pihenje ki magát. Megtehettem volna saját magamnak, de az ő keze érintése által akartam ezt érezni.

Ez egy egészséges kapcsolat."

2020. ápr. 18. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!