Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és Nők! Szerintetek a 2 linken lévő nők mennyire szexik?
Légyszi írjatok kort és nemet is, plusz, hogy mennyire izgató szerintetek egy ilyesmi nő vagy pont ők!
Egyik: [link]
Másik: [link] Itt érdemes hátrébb rakni mert pont ott linkeltem be ahol a nő van de csak kicsit látszik, szóval kicsit tekerjétek majd vissza ha nem lehet elsőre jól látni. És külön írjátok le a véleményetek róluk!
Csinos, fiatal, jó alakú lányok.
Az első videón lévő viszont nem kellene... nem azért mert nem csinos (mert az, az ágyból nem dobnám ki) de aki 5 perc nézettségért nekivetkőzik arról megvan a véleményem.
A második video viszont legalább vicces :)
Az első csaj, az a kimondott esetem.
Jó mindene, a seggét külön kiemelném, ami elég nagy, és kerek. 👌
Imádnám... 😉
A második videóban a csaj, is tetszik, viszont nekem 1 kicsit sovány, és nem az ilyen popsit szeretem a legjobban.
Viszont mivel nagy szkiton rajongó vagyok, ezt a csajt ismerem másik videójukból is, ahol pl látszik, hogy sportol, és gyönyörű lábai vannak. 👌
Ez a videó linkje, amiről ☝️ fent beszéltem.
De összegezve, nagyon jó mind a 2 csaj, de az első, talán 1 picit jobban tetszik nekem.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!