Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hónapok óta nemakar velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hónapok óta nemakar velem lefekudni?

Figyelt kérdés

A párom hónapok óta nemfekszik le velem 1 hónapba 1x fel órára össze jött úgy hogy én kezdeményeztem eszébe sincs h velem lefekudjon!

Mit tennétek? A telefonjat megneztem szex telefon hivasok vannak benne olyan nőkkel beszélt.. 70 smst küldött nőknek! Mit tegyek ti mit tennetek ebben helyzetben? Szakítason gondolkodom. A gyerek témára 3 éve várok de majd majd.. Mindig ez a válasz.. Csak én vagyok nyomorult hogy mindent elnezek neki.. Mit tegyek?

2020. ápr. 17. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szeretnék ilyen párt találni, de egy lány sem akar megismerni. Szexelnék minden nap, és gyereket is szeretnék már.
2020. ápr. 17. 20:09
 2/7 anonim válasza:
100%
Valószínű hogy megcsal, és te már nem vagy számára izgalmas. Üljetek le beszéljétek meg és utánna döntsétek el hogy együtt vagy külön folytatjatok
2020. ápr. 17. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg ha nem is csalna meg gyakorlatban, az, hogy nem erdekled es gyenge jellem, boven eleg a szakitashoz.
2020. ápr. 17. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Már nem kíván azaz van valaki más a történetben. Szakitás ne huzzátok egymás idejét.
2020. ápr. 17. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Már megbocsáss, de elég hülye vagy ha eddig benyelted hogy egy rossz kapcsolatban maradj. Aztán mivégre? Megszokás? Tényleg ilyen kapcsolatot akarsz életed végéig?

Ne nyomozz utána, de az már önmagában szakító ok, ha nem működik a szex - a nélkül nincs jó kapcsolat hosszú távon. Más nőkre csurgatja a nyálát, téged meg már nem kíván. Szomorú de ez van. Dobd ki a pitsába és kezdj normális pasival legközelebb.

2020. ápr. 17. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnél olyan partnert, aki másokkal is szexszel rajtad kívül, akkor szakíts vele. Ha viszont el tudod fogadni ezt a helyzetet, akkor beszélgess vele a többpartnerűség témájáról, és próbáljátok meg jobban megérteni egymást.
2020. ápr. 18. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
A párod egy igazi kretén. Ne szenvedj mellette mert rohannak az évek. Keress egy rendes,hozzád illő komoly pasit.
2020. máj. 6. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!