Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A punci nyaláskor ti nem fulladtok meg?
Figyelt kérdés
Nem a szagra értem, hanem a levegővételre. Olyan mintha vízben úsznák, kapkodom a levegőt. Ezért nem szeretem, egyébként jó lenne.2020. ápr. 17. 18:16
2/15 anonim válasza:
Majd szájból-szájba lélegeztetnek
4/15 Lazy Lover válasza:
volt már rá példa hogy meg fulladtam majd nem :D máskor meg a combjaival szorított azt hittem el töri a nyakamat :D a volt csajom
5/15 anonim válasza:
Nem tudom nekem soha nem voltak ilyen próblémáim, lehet tudni kell meg választani a pózt😋🙂😋.
F
6/15 anonim válasza:
A punci nem orvosi maszk: az orrod szabadon marad. :)
7/15 anonim válasza:
hát... van orrom, ott tudok levegőt venni.
8/15 anonim válasza:
En nokent csak egyet tudok. Engem nem izgat a nyalas, s behatolast szeretem. Minden ferfi onkent es dalolva fulladt belem, altalaban untam, neha zavart, de egyertelmuen sajat maguk gerjedtek erre. Sors fintora, aki meg panaszkodik, hogy szeretne, az hianyolja.
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, lehet igaza van az utolsónak, mi visszük túlzásba. Amúgy nekem a fél arcom belelóg a punciba, az orrom is. Lehet rosszul csináltam, de minél jobban így teszek annál jobban élvezik a lányok, annál hangosabbak. Most kiderült megjátszották...
2020. ápr. 17. 18:44
10/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk volt egy lány, akit így "fulladozásos technikával" 3 perc alatt a csúcsra repítettem, azt mondta, nekem sem kell szexért a szomszédba mennem. Tényleg utána úgy rángatózik, hogy a lábaival folyt meg, ha addig nem fulladtam még meg. Csak az a baj, hogy így szenvedés, ezen az áron.
2020. ápr. 17. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!