Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A punci nyaláskor ti nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A punci nyaláskor ti nem fulladtok meg?

Figyelt kérdés
Nem a szagra értem, hanem a levegővételre. Olyan mintha vízben úsznák, kapkodom a levegőt. Ezért nem szeretem, egyébként jó lenne.
2020. ápr. 17. 18:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
De, megfulladtam.
2020. ápr. 17. 18:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd szájból-szájba lélegeztetnek
2020. ápr. 17. 18:18
 3/15 anonim ***** válasza:
16%
Csak akkor ha nagyon szőrös!
2020. ápr. 17. 18:18
 4/15 Lazy Lover ***** válasza:
100%
volt már rá példa hogy meg fulladtam majd nem :D máskor meg a combjaival szorított azt hittem el töri a nyakamat :D a volt csajom
2020. ápr. 17. 18:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom nekem soha nem voltak ilyen próblémáim, lehet tudni kell meg választani a pózt😋🙂😋.

F

2020. ápr. 17. 18:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A punci nem orvosi maszk: az orrod szabadon marad. :)
2020. ápr. 17. 18:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
hát... van orrom, ott tudok levegőt venni.
2020. ápr. 17. 18:26
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
En nokent csak egyet tudok. Engem nem izgat a nyalas, s behatolast szeretem. Minden ferfi onkent es dalolva fulladt belem, altalaban untam, neha zavart, de egyertelmuen sajat maguk gerjedtek erre. Sors fintora, aki meg panaszkodik, hogy szeretne, az hianyolja.
2020. ápr. 17. 18:27
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen, lehet igaza van az utolsónak, mi visszük túlzásba. Amúgy nekem a fél arcom belelóg a punciba, az orrom is. Lehet rosszul csináltam, de minél jobban így teszek annál jobban élvezik a lányok, annál hangosabbak. Most kiderült megjátszották...
2020. ápr. 17. 18:44
 10/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk volt egy lány, akit így "fulladozásos technikával" 3 perc alatt a csúcsra repítettem, azt mondta, nekem sem kell szexért a szomszédba mennem. Tényleg utána úgy rángatózik, hogy a lábaival folyt meg, ha addig nem fulladtam még meg. Csak az a baj, hogy így szenvedés, ezen az áron.
2020. ápr. 17. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.