Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok küldtetek már itt már magatokról intim képet valakinek? Szoktátok ilyen célra használni az oldalt?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 17. 12:55
1/14 anonim válasza:
Előfordult már, de csak így hogy az arcom nem volt rajta még semmi olyan ami alapján azonosítható lennék.
De mostmár nem küldök senkinek úgyhogy nem kell privátban írogatni.
4/14 anonim válasza:
Nekem már több lány küldött innen, cserébe pedig fizettem nekik. :)
5/14 anonim válasza:
Nekem küldtek már többször is, de sosem ismerkedési célból, hanem kb ilyen "nagyon csúnya a mellem/puncim?" címke alatt történ ilyen.
6/14 anonim válasza:
Kaptam már én is, meg küldtem is...
Jó volt mind a kettőnknek. 🤭🤭
F
8/14 anonim válasza:
Arc nelkul barmikor benne vagyok az ilyesmiben :) 26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!