Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gaz ha egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gaz ha egyik legjobb haveromal zuhanyoztam mar együtt, ugy hogy megbeszeltük hogy nem nyulunk egymashoz?

Figyelt kérdés
Ö mondta meg mult nyaron medencezes utan, en pedig bele mentem de elötte mondtuk hogy nem csinalunk egymassal semmit es tenyleg csak fürödtünk. Nemreg ujra felhozta ezt, szerintetek ciki igy haverral? mindketten fiuk vagyunk es baratnöink is vannak.
2020. ápr. 16. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nem gáz. Kíváncsiság.

De készülj fel hogy legközelebb nem csak zuhanyozni fogtok. A haverod akar tőled valamit.

2020. ápr. 17. 06:10
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

Én biztos nem fürödnék együtt más sráccal. Uszodában ez teljesen más mert ott nyilván letusol az ember és nem tud vele mit csinálni, hogy más férfiak is zuhanyoznak. Viszont így direktbe nem tusolnék férfival mert miért tenném? Nincs erre indokok.

A ti esetetekben minimum biszexek vagytok és érdekelt titeket a másik teste, nincs ezzel gond. Ebben csak az ciki, hogy nem mered nyíltan vállalni az igazi szándékodat és kifogásokat keresel, hogy ez a világ legtermészetesebb dolga.

2020. ápr. 17. 10:39
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem vahytok melegek (vagy bi-k) akkor ha leesik a szappan akkor rúgjátok a sarokba.

Na jó szurkos bottal még fel lehet venni.

2020. ápr. 20. 20:44
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

A 10-es válasszal egyetértek!

Annyit tennék hozzá, hogy szerintem is van bennetek biszex hajlam, csak még nem vallottátok be magatoknak sem!

Én is csináltam ilyet és egymásnak kivertük, ennyi történt, mi tovább nem mentünk, nem is vágyunk rá. De ezt élveztük és tudatában vagyunk hogy nem vagyunk totál heterok..

2020. máj. 2. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz én is fürödtem már haverommal úgy hogy csajaink voltak és tényleg egymáshoz nem nyultunk,nincs benne semmi szerintem.19/f
2020. máj. 2. 19:59
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

Igaz, nehogy a csajoddal fürödj együtt. Bámuld egy másik srác szőrös seggét, az az igazi.

Ennyi meleg majmot.

Legalább jó kategóriába írd, a fene se kíváncsi rátok még itt is.

2020. dec. 26. 22:48
 17/17 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon búzások vagytok ha ezt szeretnétek...
2021. febr. 8. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!