Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezekre felizgulok, vagy csak azért van, mert hiányzik?
Régen egy sráccal sülve-főve együtt voltunk (de nem jártunk), majd hirtelen harag miatt megszakadt a kapcsolat. A viták ellenére gyakran sodor minket össze a sors. Például volt hogy egy rendezvényen mögöttem állt,és meg kellett fogni az előttünk álló hátát, akkor mikor ő csinálta ezt nekem, oldalra hajtotta a hajam. Valami miatt ez nagyon felizgatott nem tudom miért. Illetve mikor autóban mellettem ült, és nagyon közel volt az övéhez az én kezem, és éreztem valami melegséget, akkor is nagyon beindultam. Amikor rajtakapom, hogy engem néz, az is nagyon fel tud izgatni, szerintetek?
19/L
Ezt hívják kémiának, vonzalomnak. Kár lenne kihagyni, mert ritkán adódik akivel igazán tombol a kémia.
Nekem 20 év csajozás alatt 5-6 csaj volt, akivel ennyire működött (pedig volt egynéhány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!