Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha a férjem már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a férjem már nem akar velem szeretkezni?

Figyelt kérdés
Miután gyerekünk lett 3 évig nem kívántam a szexet. Az első évben szinte nulla volt a szexuális kontaktus az utóbbi 2-ben pedig teljesen 0. Kezdtem visszaállni és kezdtem megint próbálkozni a páromnál de finoman visszautasított. Megkérdeztem tőle hogy már nem tetszem neki vagy miért nem próbálkozik már? Azt mondta nincs velem semmi baja de neki már elég az hogy havi egyszer 5 perc alatt gyorsan kiveri. Lehet ezzel valamit tenni?

2020. ápr. 16. 16:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

1. verzió, letámadod és mint egy igazi harcos, elveszed ami a tiéd.

2. verzió, megcsalod.

Utóbbi igazán gerinctelen dolog mellesleg.

2020. ápr. 16. 17:46
 12/23 anonim ***** válasza:
77%

Biztos h megcsal. Ez a kamu duma része, h neki elég havi egyszer kivernie. Ilyen pasi nincs.

Beletörődött, h tőled nem kaphatja meg a szexet, ezért keresett magának mást.

Vannak okos férfiak akik soha nem buknak le.

2020. ápr. 16. 18:15
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt már nagyon elbacctad :( a legtöbb házasság ezért megy tönkre. Ti az ágytól már elváltatok, csak lakótársak vagytok, gyakorlatilag csak megszokásból meg a gyerek miatt vagytok együtt. Viszont már rajta vagy az úton :(

Két dolgot tehetsz. Vagy megpróbálod visszacsábítani, feléleszteni a tüzet - új forma, sport, szexi fehérneműk, esetleg bedobod a maszturbálsz előtte technikát stb. Viszont semmiképpen ne erőltesd, ne "követeld" rajta a szexet - azt nem kikövetelni kell, hanem elérni hogy vágyjon rá a másik is.

A másik út... ideje lenne felkeresnetek egy jó párterapeutát. Talán még meg tud menteni valamit a házasságotokból. Sok sikert!

2020. ápr. 16. 18:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nokent mondom, az volt a durva, hogy harom evig, jol ertem, nem is volt szex? Alapvetoen kivanas nelkul is lehet csinalni, ha a masikat gusztusosnak tartjuk es szeretjuk. Mas kerdes, ha nem erzi a lelkesedest, es igy nem kell neki inkabb.

Szerintem o akkor arat fizetett, hogy mar te sem johetsz elo azzal, hogy most jo lesz.

2020. ápr. 16. 18:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
14-es, nagy arat fizetett, helyesen
2020. ápr. 16. 18:49
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Újítások bevezetése, figyelni a külalakodra, amivel felgívod magadra a figyelmet.
2020. ápr. 16. 19:27
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

9es tuti nő vagy :)

Egy szexi fehérnemü és egy borozós este nem hozza meg a kiölt vágyat.

A kérdezönek annyit tudok mondani, hogy mégis, mit várt? 3 év alatt szerelmek múlnak el, örüljön, hogy még kitartott mellette.

2020. ápr. 17. 09:06
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hogy nem feladod, hanem gondolkozol, mit tehetnél.

Többen, pl. #8-as, #9-es kedvesen írt konkrét tanácsokat.

Ehhez még lelki hozzáállást tenném hozzá, hogy légy készen arra, hogy például még 6 évig még ne vágyjon rád a férjed, miközben te folyamatosan vágynál a szexre. Ugye milyen nehéznek, meg furcsának hangzik?

Hát valószínűleg őneki is nehéz volt, sőt - bár sokan ki vannak akadva az ilyen összehasonlítástól - férfiként neki talán még nehezebb volt az a 3 év. Amikor papíron bár volt egy felesége, de valójában nem igazán...

(A házastársam nem egy gép, amit, ha szükségem van rá, bekapcsolom, ha nincs, akkor elő sem veszem évekig. De még egy gépnek is szüksége van rendszeres karbantartásra, általában még akkor is, ha nem használom. Különben tönkremegy!!

Kedves feleségek, ha amúgy szeretitek a férjeteket, miért nem tesztek meg érte (és ezzel a saját házasságotokért) annyit, hogy a szexet nem vonjátok meg tőle? )

2020. ápr. 17. 09:25
 19/23 anonim ***** válasza:
97%

17#- nek. 9# vagyok

Igen nő vagyok :)

Es lassan egy 3 evtizedes házassagban, es hidd el kell a valtozas, a tűz, ehhez meg jó segedeszköz a bor és a csipke ;)

És az akarás !!!

Ha mindketten akarják rendbe lehet hozni :) eldobni tény könnyebb !

2020. ápr. 17. 15:55
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyértelműnek tűnik: ha már egyszer beszélgetést kezdeményeztél, folytasd...neki elég annyi, mondd el, hogy neked nem, és hogy mit érzel, megy ez, gondolom...
2020. ápr. 20. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!