Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy intim mérettel rendelkező srácok, férfiak, könnyen tudtok partnert találni vagy nem számít ebben a méret?
Hát nagyfarkúként mondhatom, hogy könnyű az életem! Annyi puncit nyalok rongyosra, amennyit adnak a csajok!
Nem panaszkodom!
F/60 14cm
Nekem is elég nagy és vastag adatott meg, és azt vettem észre,hogy normál kapcsolatban nem hátrány.Idősebb,tágabb nőknél meg főleg nem.
Prostiknál hátrány,azok szoktak nyafogni miatta.
Ellenpélda:
Gyerekkori haver,neki átlagos van, de hozzá 195cm magas,széles váll,olyan vizilabdázó alkat.Mellé szédítő magabiztos duma.
Versenyszerűen dugta a jobbnál jobb nőket...
Szexpartner keresésnél kerül csak elő ez témaként, úgy ezen kívül a nők általában elég ritkán szokták szóbahozni ismerkedésnél, így férfiként sem jó ha erőlteted. Izgalmasabb meghagyni meglepiként és persze ebbe benne van az is, hogy lesznek csajok akiknek túl nagy lesz és nem fognak lefeküdni veled. Nekem 20 cm feletti intim mérettel ez a tapasztalatom.
Ezen kívül persze elég sok csajt le lehet vele nyűgözni, látványra, pszichológiailag biztosan. Sok kalandom és barátság extrákkal kapcsolatom volt a méret miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!