Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy intim mérettel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy intim mérettel rendelkező srácok, férfiak, könnyen tudtok partnert találni vagy nem számít ebben a méret?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 16. 14:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom hogy kezdődött, de a munkahelyi pletyka szerint elterjed, hogy nekem igen nagy a méretem. Cégünknél közel háromezer ember dolgozik, fele nő. Tehát jó néhányan rám indultak. (persze nem mind az 1500 nő) Nagyjából egy tucat csaj bújt velem ágyba eddig. Pedig tök átlagos a méretem. :-) De mivel, egyik sem csalódott, kellemesen érezték magukat, és talán kitálalni sem akartak, így megmaradt a hírnevem azóta is. ;-)
2020. ápr. 24. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
könnyen tudok, de nem számít ebben a méret
2020. máj. 11. 10:47
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Hát nagyfarkúként mondhatom, hogy könnyű az életem! Annyi puncit nyalok rongyosra, amennyit adnak a csajok!

Nem panaszkodom!

F/60 14cm

2021. nov. 10. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is elég nagy és vastag adatott meg, és azt vettem észre,hogy normál kapcsolatban nem hátrány.Idősebb,tágabb nőknél meg főleg nem.

Prostiknál hátrány,azok szoktak nyafogni miatta.

Ellenpélda:

Gyerekkori haver,neki átlagos van, de hozzá 195cm magas,széles váll,olyan vizilabdázó alkat.Mellé szédítő magabiztos duma.

Versenyszerűen dugta a jobbnál jobb nőket...

2022. máj. 29. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

Szexpartner keresésnél kerül csak elő ez témaként, úgy ezen kívül a nők általában elég ritkán szokták szóbahozni ismerkedésnél, így férfiként sem jó ha erőlteted. Izgalmasabb meghagyni meglepiként és persze ebbe benne van az is, hogy lesznek csajok akiknek túl nagy lesz és nem fognak lefeküdni veled. Nekem 20 cm feletti intim mérettel ez a tapasztalatom.

Ezen kívül persze elég sok csajt le lehet vele nyűgözni, látványra, pszichológiailag biztosan. Sok kalandom és barátság extrákkal kapcsolatom volt a méret miatt.

2023. máj. 8. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!