Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vigyorgott így rám? Én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vigyorgott így rám? Én is bejöhetek neki?

Figyelt kérdés

10 évig legjobb haverok voltunk egy sráccal. Ez a 10 év javarészt általános sulis időkbe nyúlik vissza, ahol még szerintem annyira nem alakult ki a szexualitás. Utána valahogy a srác megsértett és elkezdtünk kölcsönösen gyűlölködni. Hát persze hogy akkor kellett szexi pasivá válnia mikor én már nem beszélek vele. Akárhol meglátom, szexuálisan nagyon vonz. Már attól beindulok ha meglátom rövidnadrágban a szőrös lábait vagy ha hallom a mély hangját. Mikor összevesztünk akkor utána hosszú ideig ha meglátott lesütötte a szemét mintha bánná a tetteit, de ha mostanában szembejön velem egy gúnyosan vigyorog vagy mikor csinosan öltözök akkor meg persze pókerarccal bámul. Voktunk egy közös foglalkozáson még a korona előtt és ki volt oldalra aakasztva a szeme h nekem milyen személyiségértékelés jött ki. Lehet esély h én is bejövök neki?

19/L

2020. ápr. 16. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Na ebből az égvilágon semmi nem derül ki. Próbáljatok beszélni!
2020. ápr. 16. 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
LEHET. :D De tök mind1, te csak várj, majd ő kezdeményez, ha akar.
2020. ápr. 16. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Igyekezz sokat a látókörében tartózkodni, hogy lásson. Ha akar valamit, majd megszólít. Én sem tanácsolom, hogy Te közelíts...
2020. ápr. 16. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Napi gondolatolvasó kérdés... a pénztárosnő lesütötte a szemét és 2.3 másodpercig felfele nézett utána, tetszem neki, vagy mire gondolhatott? Ugyi te sem tudod? Mi sem :)

Ha akarsz tőle valamit akkor küldj felé pozitív visszajelzéseket hogy érdekel - utána a labda ott az ő "feladata" kezdeményezni.

2020. ápr. 16. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel magadra a figyelmét. Egy kicsit öltözz ribizlisen.
2020. ápr. 16. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!