Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem számít a méret, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem számít a méret, akkor miért kell majdnem minden nőnek nagy?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Az itteni válaszok is (ahogy mindenhol máshol is) tökéletesen bemutatják, hogy fontos a méret és minimum 16-17cm hosszú kell a legtöbb nőnek és 4,5-5cm vastag.

2020. ápr. 16. 07:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
#9 kicsiről szó se volt, átlagosról beszéltünk.
2020. ápr. 16. 08:29
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
#11 Olvasd el még egyszer a kérdést...
2020. ápr. 16. 08:41
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Ne az itteni válaszolókból indulj ki, itt a magukat nőnek kiadók 90%-a férfi.
2020. ápr. 16. 09:01
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Számít a méret, de nem ez a legfontosabb. Nekem nem kell nagy méret, mert csak fájdalmat okozna.
2020. ápr. 16. 09:13
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

Ahogy mondták, számít a méret, de nem csak az számít.

Most gyakoriból nem kéne kiindulni, mert itt a frusztrált és szavazathajhászó emberek nem valós képet festenek.

Az életben eleve több nő képes megélni hüvelyi ingerlés által orgazmust megélni, mint itt az a kevés, szinte kizárólag aktív és frusztrált "nőszemély", akik gyakran egyenesen azt a képet akarják lefesteni, hogy senki nem képes rá. Igen, ne tagadjuk, volt már nem egyszer ilyen válasz, hogy senki nem képes rá! Szóval a gyakorit nem lehet referenciának venni.

Az életben igenis a legtöbb nőnek számít a méret. Nem feltétlen az, hogy nagyon nagy legyen, hanem, hogy ne legyen kicsi. Nem is mindig technikailag fontos, hanem pszichológiailag és ez bizony szocio-biológiai vizsgálatok szempontjából "milliószor" volt már igazolva. De mivel azért igen sok nő képes megélni az orgazmus ezen formáját, így nekik gyakorlati szempontból is számít. Az egy ujj is eléget, meg hagyjuk, mivel a péniszt nem lehet úgy mozgatni, mint az ujjat, nem is érzünk vele olyan pontosan, így ez irreleváns. Továbbá adjatok nekem kérlek annyi százast, ahányszor hallottam, hogy tedd be még 1 ujjadat! Magát az érzést is imádják, hogy ki vannak bent töltve. Attól nem lesz orgazmusa szinte senkinek, de segít elérni.

A másik, hogy vannak nők akiknek a hossz is számít. Nem a pózok miatt, hanem mert élvezik, hogy ha a méhszájuknál a szűkülethez ér. Van akinek kellemes, van akinek kellemesen fájdalmas és izgatóbb, mint amennyire fájdalmas. Most mondhat nekem bárki bármit, mikor 3 barátnőm is volt, aki egyszerűen megőrült érte és nem én magamtól nyomtam tövig. Direkt óvatosan próbáltam mindig és egyszerűen húztak magukba és követelték, hogy keményen tövig. Ezek után valaki nekem azt mondja, hogy ezt senki nem élvezi... Bocsánat de én a saját szememnek hiszek és nem a gyakorinak!

Persze nyilván az életben eleve nem minden a szexről szól és azon belül is nem minden egy dologról és szerencsével, kemény munkával lehet egy bizonyos méret alatt is ilyen téren teljesíteni, de lássuk be, sokkal nehezebb!

Viszont ott van, az a pszichológiai része, hogy mindig is lesz egy kis negatív érzés a legtöbb nőben, még ha elégedett is párjával amúgy és elégséges a szexuális életük, hogy de olyan pici van neki...

És igen, az átlag méret nem egyenlő az ideális mérettel és igen, sok nő nem mindennel elégedett a párján és vele kapcsolatban. Egy férfi se mondja soha, ha esetleg valamivel nem elégedett egy nőn. Ez teljesen természetes, senki nem akarja megbántani a másikat. Ez a része viszont itt GYK-n gyakran nagyon negatívan csapódik le. Mert ez a "jófejség" szavazathajhászásba megy át. És igen ez tény, hogy a nőknek kell a visszaigazolás és itt és a social mediaban mindenhol a nők vannak túlnyomó többségben akiknek like és click hajhászás a mindene. Eat this!!! The naked truth. Deal with it!

2020. ápr. 16. 10:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Ugyanmár.
2020. ápr. 16. 10:27
 17/21 A kérdező kommentje:
"És igen, az átlag méret nem egyenlő az ideális mérettel" Ez pontosan így van. Bizonyított tény, hogy az ideális méret nagyobb, mint az átlagos. Csak itt a gyakorin divat lett a 10 centit álom méretnek tekinteni. Ahogy a 9-es írta, ha valódi nőket kérdezel, nem itteni férfiakat, akik nőknek adják ki magukat, akkor nem 12 centik lesznek a válaszok.
2020. ápr. 16. 11:02
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
Számít a méret nyilván, de én pl inkább az átlagost szeretem. Ha extra pici lenne az nyilván nem jó, de nem is szükséges óriási. Kb 13-17 cm között van az ideális.
2020. ápr. 16. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:
92%

Ez a téma szerintem azért ennyire vörös zóna, mert férfiak és nők nem ugyanazt értik alatta. A csajoknak nem a méret nem számít, mert az számít, csak éppen a méret kérdésköre úgy egészében sokkal hátrébb van fontosságban.

Nekünk férfiaknak kiemelt szempont a saját teljesítményünk. Ebből a szempontból a méret kb olyannak tűnik, mint a lóerők az autókban. A nőknek ez kevésbé fontos. Persze egy sportkocsit ők is megnéznek, de amúgy leszarják. Legyen csinos, legyen az egyém, tudjak vele parkolni, lehetőleg ne kelljen vele váltani, ilyenek. A kispolszkis pasik meg kérdezgetik, hogy "70 ló az elég"? A nők meg értetlenül néznek, hogy "mi a p**áért ne volna elég? Vigyen el A-ból B-be és csá. Többet számít, hogy tudjál vezetni."

Csakhogy ott van az a jelenség, amikor ott áll egy sportautó, és a csaj megkérdezi: "húha, beleülhetek?" (fuh, ez de ijesztő képzavar lett :) ). Ezt a fickók megint az autójuknak megfelelően értelmezik. A kispolszkis csávó azt mondja "persze, elég a hetven ló, mi? Minden nő egy hazug r**anc". Eközben a sportkocsisok felsőbbrendűen vigyorognak, mintha ők birtokolnák a szent grált "nyomják a csajok sódert, de tesókám, valójában csakis a lóerőre buknak".

Mindeközben a csajok meg ráncolják a szemöldöküket: mi az bánatot pörögnek ezek ennyit az autókon?. Azaz nem a lóerőn, hanem az autókon! És ez itt a fontos: ha már péniszről beszélünk, akkor nyilván nem jó a túl kicsi (meg a túl nagy sem). Csakhogy emberek: a csajoknak az egy PÉNISZ. Nekünk, férfiaknak a teljesítményünk alapja, a hardver, a férfiasságunk alatt ketyegő hardver, ami ha nem működik, nem vagyunk férfiak, nincs értelme az életnek. A nőknek meg egy testrész.

Ha az autós metaforához visszatérünk a mindennapok úgy néznek ki, hogy a sportautós csávók önelégült vigyorral nyomják a gázt, "ez a jó, ugye bébi?" a csaj meg már a falra mászik, hogy lassítson már le egy kicsit ez a segg. A kispolszkisok meg állandóan kérdezgetik "így jó? Elég gyorsan megyek? Biztos nem gyemge?", a csaj meg magában: "még egy szó a kocsiról és letöröm a tükröt róla."

2020. ápr. 16. 15:27
 20/21 anonim ***** válasza:
54%
Ez a méret probléma is csak azért létezik és azért van ekkora felhajtás körülötte, mert van internet. Amíg nem volt, addig pont senkit nem érdekelt, hogy kinek mekkora, milyen széles, milyen hosszú, metélt-e vagy sem. Előtte max a haverok beszélték meg egymás közt.
2020. ápr. 16. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!