Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen játékszert használtok szex közben, és hogy?
Vibrátort. Többféle módon vetjük be. A férjem az ágyon térdel én alá fekszek és szájjal izgatom a heréit ,és farkát ő meg vibrátorral izgat engem. Legtöbbször mindketten elélvezünk így ő számba én meg enyhén spriccelős orgazmussal.
A másik verzió mindketten maszturbálunk egymás előtt ő kézzel én meg a vibrátorral. Élvezzük a látványt a vége persze mindig egy jó szex lesz.
A harmadik meg amikor ő álló helyzetben van a melleim közé fogom a farkát jó nedvesen. Ilyenkor ő mozog abban az ütemben ami neki jó néha a számba rakja én pedig vibrátorral izgatom magamat ettől is nagyokat lehet élvezni.
35/ N
nem kérek privit
Vibrátort, vákumot, dildókat, plugot, korbácsot, kötelet, csipeszt stb. stb. stb. - megbeszéltük a partneremmel / kitaláltam mire vágyik és utána került megvételre.
Hogy? Na csak van ennyi fantáziád :) úgy hogy jól essen és élvezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!