Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan magas férfi, akit 160 centis lányként ki tudnék elégíteni szájjal állva?
Anélkül, hogy le kéne hajolnom hozzá, vagy hogy ő felállna valamiféle magaslatra.
Ha létezik ilyen, akkor ő milyen magas lehet? Elméleti kérdés, mert rengetegszer hallottam a frappáns(nak szánt) "állva leszophatna" dumát.
Szerintem kéne vagy 220 centi magasnak lennie hosszú farokkal.
Egy lány szerintem meg tudta volna ezt velem csinálni, kb. 142 cm magas volt, én pedig 2m
Szerintem nincs.
Kb. 150 cm kellene, hogy legyen a lába, és ehhez még hozzájön a többi, ami szintén kb. 150 cm, az összesen 300 cm, még jóindulattal olyan 280 cm. A legmagasabb ember a világon 272 cm lehet volt, talán ő is már túl alacsony lenne, de nem tudom, arányaiban mennyire magasan lehetett neki ebből a szempontból a legfontosabb része.
Robert Wadlow-ot kb szinte, de már jó ideje nem él.
Jelenleg Sultan Kösen a legmagasabb elő ember, de ő ,,csak" 251 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!