Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erezni tapintasra hogy milyen tipusu a punci?
Szuz vagyok es a pettinget még csak most kezdtük, elég váratlanul ert a dolog hisz csak filmezni mentem át (bar tudom a filmezes neha nem csak filmezest takar, de na) es nem borotvalkkztam, a párom azt mondta öt nem zavarja es ugy ujjazott es izgatott, sotet is volt. Tehat nem latta higy milyen a puncim, de erezheti hogy baba vagy salata pimcival rendelkezem? Mert félek hogy nem fog neki tetszeni... Es elundorodik... Es elhagy... Es akkor vegem, mert szeretem ot. Es ez mar regi nagy felelmem sajna, lehet hulyen hangzik, de ez van.
Fiuk ti általánosságban a baba vagy a saláta puncit szeretitek jobban? Es van amelyiktol a hideg raz ki?
Eu persze csak felmeres miatt kerdem.
18L
Nyugi, biztosan nagyon fog neki tetszeni!! 😊
21L
Persze, hogy érezhető, hogy milyen.
Egyébként ne legyél buta, nem fog tőle megundorodni. Általánosságban valakinek a baba valakinek pedig a saláta tetszik jobban, de egyébként nem csak ez a kétfajta van.
Szia!
Làny vagyok,de segíthetek szerintem:
Nekem ugyanezek a paráim voltak. Nagyon szorongtam az első baràtom előtt. Igen, érezheti, hogy kb. milyen. És ha rendes pasi, nem érdekli. A fazonìrozásra valaki kényesebb, de a legtöbben nem. Ha szeret és vonzódik hozzàd úgy fogsz neki tetszeni ahogy vagy.
L23
Hidd el érezte és nem fog elundorodni, ha nem szexre megy vagy a szüzességedre, akkor nem fogja érdekelni hogy baba vagy salátapuncid van.
Nekem kicsit salis, sokáig azthittem csak a babapunci minden férfi álma, aztán kiderült, hogy tökmindegy milyen, mert egy tényleges férfit pont nem ez fogja érdekelni.
Ne aggódj ilyeneken fölöslegesen mert meglátszik, nem lesz gáz 😁
20/L
Egész este a bugyidban volt a keze.
Ha hív még filmezni, akkor tetszett neki.
Ah drága jó lányom hidd el hogy bármilyen is tetszeni fog neki de nagyon és legközelebb amikor "filmezni" hív akkor legszívesebben a bugyit is levenné rólad.
Bármily' meglepő a férfiakat - főleg ha szeret - nem igazán érdekli, hogy baba v. saláta. Óvszert viszont vigyél magaddal a következő filmezésre hátha elfelejtett venni :)
Természetesen kézzel ujjakkal mindent ki lehet érezni a formát tekintve.
Minden domborulatot és adottságot :)
Ne félj, biztos nem lesz semmi gondja semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!