Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők titeket izgat a BDSM?
Ha igen azon belül is mi az ami megmozgatja a fantáziátok?
Eddig az életben még nem sikerült olyan nővel találkozni aki ne riadt volna el tőle, és egy kis érdeklődéssel bírt volna a téma iránt. (De biztos velem van a baj, hogy nem találtam alkalmas partnert erre.) Így gondoltam megkérdezem itt, mi az általános vélekedés a nők körében ezzel kapcsolatban.
Jól látod a nők többsége nem élvezi, nem izgatja - de ez nem is az átlagembereknek való :)
Rossz helyen nézelődtél eddig, smpixie, ashrak s ha vége a járványnak akkor fetish party :)
Igen. Mindkét szerep izgat.
Szeretem a kikötözést, késeket, megerőszakolós szerepjátékot, fenekelést. Nehezen találtam hozzá partnert. Mert ugye normális kapcsolatban nem ezzel szokás kezdeni. Aztán mire kiderül hogy nem érdekli, sőt!...
Szexkapcsolatban meg nem akarták elfogadni, hogy ismerkedés képpen az első néhány szexet "hagyományos" értelemben szeretném. Egy ember volt, akivel össze jött. Sima szexkapcsolatnak indult. Sokat beszélgettünk, feloldódtunk. Így derült ki hogy hasonló dolgok izgatnak. Ez a kapcsolat már megszakadt.
Mostani párom túl domináns. Nem tud uralkodni magán. Meg kicsot gúnyos is. Nincs meg a bizalmam felé.
30N
Szia!
Valamilyen szinten engem is izgat,de csak bizonyos határokon belül. A bilincs, kötél vagy ilyenek okék nálam, szemfedővel sincs bajom (ezeket már próbáltam), de a nyakörvet is szívesen kipróbálnám egyszer.
19/L
Engem izgat a light-osabb verziója (fenékcsapkodás, hajhúzás, fojtogatás, kikötözés, szemfedő)
20L
Engem izgat a lightosabb bdsm 🙋🏽♀️
És a férfi legyen a domináns
20L
Izgat, domináns oldalról. Pl kötözés-verés, pofozás, rúgás, taposás, gyertya. Szeretem, ha kiszolgálnak, kényeztetnek.
Nem tudom, miért lett lepontozva, aki az smpixie-t, ashrakot, fétis party-t ajánlotta. Jobb célirányosan eleve ilyen beállítottságú partnert keresni. Azon kívül is találhatsz, de sokkal kisebb az esélye. Hiába tapasztaltam, hogy a legtöbb férfit izgatja a bdsm, partnert csak az erre való társkereső oldalakon találtam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!