Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesen kicsi pénisszel hogyan próbáljam meg viszonylag normálisan leélni az életemet?
Ezen kellene változtatni. Már most azon agyalsz, hogy mi lesz ha késő lesz. Fejben kellene rendbe tenni a dolgokat.
Elengedni magad, ismerkedni, a masztit élvezni a végletekig, nem csak úgy kicsapni.
Nekem is ilyesmi és még eszembe se jutott, hogy szégyellni kellene. A volt és a jelenlegi barátnőim is mind örültek és elégedettek voltak, szóval szerintem egyfelől vagy összeszeded magad és csajozol és valahogy túlesel az első szexen, miután kiderül majd, hogy semmi gondod nincs és a lány is elégedett és ebből az élményből táplálkozva éled tovább az életed és szexelsz ezerrel mindenféle para nélkül (ez a nehezebb verzió, kell hozzá sok erő, hogy a félelmeiden felül tudj kerekedni, de ez ad igazi önbizalmat, ha Te kerekedsz felül saját magadon)... vagy ha nem vagy elég erős akkor fordulj szakemberhez (pszichiáter) aki vélhetően rendbetesz (sokkal több idő alatt, sok pénzért) . Vagy mint az előbb is leírták leéled az életed szexmentesen, ami nyilván egy f@szság, hiszen semmi okod így tenni :)
Hajrá, sok sikert!
Szerintem egyikünk sem mondta, hogy egyedül kellene megoldanod!
Nem is fog menni egyedül, másnak sem menne, aki már ennyire "befordult", mint te!!
Ne is próbáld egyedül, mert csak egyre rosszabb lesz!!
Hidd el, tényleg olyan, mintha szórakoznál velünk!
Cserébe én meg elhiszem, hogy nem...
KÉRJ SZAKSEGÍTSÉGET, AMÍG NEM KÉSŐ!!
Ő nem (!) fog kiröhögni vagy szánakozni, semmi ilyesmi!
Ez az egyetlen esélyed!
(És tényleg ne szórakozz velünk légyszi!)
Hidd el, tényleg olyan, mintha szórakoznál velünk!
Cserébe én meg elhiszem, hogy nem...
KÉRJ SZAKSEGÍTSÉGET!
Sztem CSAK így menekülhetsz meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!