Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a salátás punci? (Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a salátás punci? (Ha nagyobb a szemérem ajak? ) A férfiak azt kevésbé szeretik?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 18:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha jól néz ki a csaj, akkor nekem mind1.
2020. ápr. 14. 18:56
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Sokan vannak akiknek tetszik. De nem ez alapján választunk.
2020. ápr. 14. 18:57
 3/14 anonim ***** válasza:
58%
Érdekes, hogy ezzel kapcsolatban miért a leszbikusok véleményére vagy kíváncsi. De ám legyen, jófej leszek és válaszolok. Én arra tippelek, hogy tetszik nekik és igen, olyan.
2020. ápr. 14. 18:58
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
így van nőt válaszunk !!!!!!!
2020. ápr. 14. 18:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem vettem észre h a leszbikus kategóriát választottam.
2020. ápr. 14. 19:06
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
Mindig is ilyen lányt kerestem, de még eddig egyel sem találkoztam. Imádnák vele játszadozni.
2020. ápr. 14. 19:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon sok férfinak bejön az ilyen.

F

2020. ápr. 14. 19:16
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
Amikor a kisajkak nagyobbak es ugymond kiallnak es a szeluk kicsit olyan mint egy salata, innen a neve. De szerintem nem tul guszta egy nev. Egyebkent nekem is ilyen, de a baratommal meg nem jutottunk addignhogy lassa is es mivel o az elso baratom igy nem rudom neki ez mennyire tetszik. De szerintem a fiuk tobbnyire a baba puncit szeretik vagyis azt hallottam, de engem is erdekelene az igazsag😀
2020. ápr. 14. 19:20
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó, szerintem pont nem a baba puncit szereti a többség, hanem amivel lehet játszani. Pl ha nagyobb a csikló, az talán azért jó, mert lehet szopkodni, legalábbis nekem volt, aki ezt mondta.
2020. ápr. 14. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Ha már leszbikus kategória, leszbikusként is válaszolok.

Nekem is ilyen, a volt barátnőmnek is ilyen volt. Magyon szerettem, ha már itt tartunk, de nagyon sok negatív véleményt hallottam erről szintén lányoktól, ami eléggé leverte az önbizalmam. Ez pont egy olyan adottság, amiről nem tehet senki... Mindig az adott lányba/nőbe szerettem bele, soha nem abba, ami a lába közt van, főleg nem olyan szinten, ahogy kinéz.

2020. ápr. 14. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!