Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 feletti lányok milyen gyakran szexeltek? Mennyi idő alatt élveztek el?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 18:25
3/7 A kérdező kommentje:
Nem mamokák! Legfeljebb hozzád képest😂
2020. ápr. 14. 18:55
5/7 anonim válasza:
Most johet a rosszindulat, kopkodes. Lanyos kulseju, rancos szemu otvenfele vagyok, es vervizsgalat is igazolta, hogy a hormonjaim nemhogy nem menopauza uzemmodban vannak, hanem felporogtek. Soha eletemben nem voltam meg igy, het honapja olyan vagyok, mint egy kanos fiu. Most szenvedek, mert nem talalkozhatok azokkal, akik igazan tudjak, mivel lehet segiteni. Sajat kezuseg van rengeteg fantaziaval.
6/7 anonim válasza:
Partnertől függ. Mivel elváltam így sajnos kevesebbszer mint szeretnék.
7/7 A kérdező kommentje:
Háát nem sok válasz érkezik..🙁
2020. ápr. 14. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!