Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok intim képeket cserélgetni egymással, vagy visszataszítónak tartjátok?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 14:12
11/20 anonim 

válasza:

10-es: akkor ne félj és kész.
Ha egész életedben így korlátozod magad, sosem élsz.
12/20 anonim 

válasza:

Szexpartnerrel rendszeresen, de utána kb fél órán belül tali is mindig lesz.
13/20 anonim 

válasza:

Mióta a gyerek is nyomkodja a telefonjainkat azóta nem :D
14/20 anonim 

válasza:

Szoktam. Olvastam, hogy egyesek paráznak tőle. Egyszerű a dolog, az arcod ne látszódjon a felvételen. Ha pedig van rajtad pl.: anya jegy amiről felismerhető vagy kb 3 másodperc eltüntetni a képről Adobe-al.
15/20 anonim 

válasza:

Mi szoktunk. Egyik párom sem élt még vissza vele miután vége lett a kapcsolatunknak.
26/L
16/20 Roman00SA 

válasza:

Hat én több ezer x cseréltem mar
17/20 anonim 

válasza:

Én egy szakítás után napiszaron kötöttem ki...
Nem esett jól, de pont leszartam, szerencsére ennél több kell a kiborításomhoz... majd következő párom 2 évvel később bevallotta, hogy az a napiszaros fotó adta meg neki a lökést, hogy fel merjen hívni, régóta haverok voltunk, de attóp indult be rám annyira, hogy randira merjen hívni... úgyhogy végül még jól is sült el az egész. Azóta házasok is vagyunk, már kisbaba is van.
18/20 anonim 

válasza:

Alkalmi partnerrel, komoly párral igen, de ott is megválogatom, hogy kiben bízok meg ennyire. Azzal pedig, amit rám bíznak, soha nem élek vissza és törlöm. Szerintem ez így korrekt. 22/*F
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én szívesen cserélgetek :)
2020. okt. 14. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!