Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül fogok maradni?
Mi tart vissza attól, hogy naponta 1,5 órát kocogj?
Ennyi kellene ahhoz, hogy egy hónap alatt fitt legyél.
Gondolom jól alul értékeled azt a "némi" súlyfelesleget. Tegyél ellene, naponta tornáz, fuss. Nem párkapcsolat miatt, hanem az egészséged érdekében. Most még fiatal vagy, bírják az izületeid, de 20 év múlva már kuka leszel. Én például ezért sem jönnék össze túlsúlyos nővel, nem akarom ezt átélni.
Társkeresés meg nem ezen múlik. Sok túlsúlyos ismerősöm van aki kedvére cserélgeti a pasijait. Ha valaki ad magára és megfelelő társaságba jár és nem játssza meg magát, akkor fog találni.
Nézz szét, hány nőies, avagy duci nőnek van kapcsolata? Szerintem elég sokat találsz. Nem a súlyod a legfőbb probléma, hanem te magad sem hiszed el hogy "sikerül". Bezárkózol, nem küldesz "jeleket" azoknak akiknek esetleg tetszenél. Ne a szőke herceget várd hófehér paripán.
Ami a súlyfelesleged illeti, ha nagyon túlzott (több mint 15 kg) akkor már a saját egészséged érdekében is érdemes lenne leadnod belőle. Megint azt mondanám nézz szét rengeteg embert fogsz látni akinek sikerült. Neked miért ne sikerülne? Kifogást mindig könnyű találni, tudom hogy a megoldás nehezebb de az egészségedért hidd el megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!