Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal pasik nem szeretik a bdsmet?
Figyelt kérdés
Ezt vettem észre, hogy szinte alig van 30 alatt ilyen pasi. Ez csak az idősebbek műfaja lenne, mert másképp nem kapnak nőt?2020. ápr. 13. 23:33
2/18 anonim válasza:
Sosem volt ellenemre ez a műfaj.
26 vagyok.
3/18 anonim válasza:
Nem. Én a romantikát szeretem, este leülni egy jó romantikus film mellé pezsgővel és tükőr tojással majd úgy szeretni egymást.
22/f
5/18 anonim válasza:
Párom 25, 21 volt amikor összejöttünk, dom én meg sub vagyok.
L23
6/18 anonim válasza:
Nem az hogy nem szeretik. Csak 30év alatt nem állnak velük szóba. Tapasztalat
7/18 anonim válasza:
Bizony, ezt leginkább az idősebb, kiégett, csalódott férfiak szeretik, akik meg akarják büntetni az összes nőt:D
8/18 anonim válasza:
En szeretem
27f
Kb 3 4 eve "jottem" ra es ereztem hogy ez engem mocskosul izgat. Na nem minden sze*xnél vannak kotozesek korbacsolasok stb. De elo elo fordul.
De sima dugasnal is en vagyok a dominans. Fojtogatások
Kezlefogasok hajtepes miegymás
10/18 anonim válasza:
Én szeretem bizonyos elemeit, mint pl. pórázon vezetni csajt
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!