Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gàz ha egy fiúnak vérpénisze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gàz ha egy fiúnak vérpénisze van ami lankadtan nagyon kicsi?

Figyelt kérdés
Állva 15-16cm lankadtan meg 2-3cm
2020. ápr. 13. 20:53
1 2
 11/17 Eric Griffin ***** válasza:
100%
#9 "Sokkal kényelmesebb." Honnan tudod bástya? Volt már húspéniszed? Az enyém kényelmesebb, mert a nyakam köré tudom tekerni, így télen nem kell sál.
2020. ápr. 13. 22:05
 12/17 anonim ***** válasza:
A nőket ezzel kapcsolatban három dolog érdekli: felálljon amikor kell (nem lankadtan dugsz vele ugyebár), ügyesen használd és az adott pénisz szimpatikus, normális pasihoz tartozzon akit kívánnak.
2020. ápr. 13. 22:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 Onnan tudom zsenikém, hogy állva nagyobb és amíg nem megy vissza a mérete, addig kényelmetlenebb úgy.
2020. ápr. 13. 22:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy lányismerősöm aki gyakran váltogatta a partnereit mondta egy beszélgetés során hogy ő jobban szereti a vérpéniszt.

Mereven nincs különbség a két típus között de vérpénisz esetében feltűnőbb a merevedés és benne volt a gondolat hogy ő okozott ekkora izgalmat.

2020. ápr. 14. 06:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Sokszor irigyelem a vérpéniszű hapsikat! Nekem hús, ami lankadtan 11-12 cm ami miatt sokan megnézik pl az adzőtermi tusolóba, de már feltűnő alsogatyán keresztül is
2020. ápr. 14. 06:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Vicces itt, hogy írogatják, hogy a vérpénisz jobb, mint a húspénisz, ez elég vicces. Szerintem ezt kisfarkú férfiak írogatják, hogy vigasztalják magukat. Minden szempontból jobb a húspénisz, még sima pisilésnél is praktikusabb, hogy meg tudod fogni rendesen. Nekem lankadtan 8 cm a farkam (nem 3 cm), és még ezt is két ujjal tudom csak fogni pisilésnél. Alsógatyában alig látszik, mintha nem is lenne farkam. Sokkal jobb érzés lenne, ha rendesen ki lenne tömve a gatya. A lányokról: két lány is elmosolyodott már rajta, hogy mekkora nekem lankadtan, egy buliban pedig egy ribi egyszer megmarkolta, és azt mondta nekem, hogy ilyen kicsi farokkal ő nem szórakozik. Pedig mereven nem kicsi a farkam, de ezt nem volt honnan tudja, mert lankadtan pedig kicsi. Na ennyit erről.
2020. ápr. 14. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 Ez a te egyéni véleményed, de nyugtasd magad ezzel. A vérpénisz lankadtan kicsi, nem mereven. (Persze lehet mereven is kicsi, de annak ehhez semmi köze)
2020. ápr. 14. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!