Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az ideális pénisz vastagság?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja,hogy a vastagság fontosabb,de mekkora a jó? Ha lehet kerületet írjatok.2020. ápr. 13. 11:24
11/15 anonim válasza:
A pénisz keresztmetszete nem kör alakú, tehát értelmetlen pi-vel számolni. Legegyszerűbb ott körbe lemérni, ahol szemre a legvastagabb.
12/15 anonim válasza:
Ideális pénisz az ideális pasihoz tartozik és pont - s tudja is használni. Lehet neked csuklónyi ha nem tudod használni, ha viszont ügyes vagy az ágyban akkor a teljesen átlagossal is lehet varázsolni.
13/15 anonim válasza:
A 3,14-et nyugodtan használhatja bárki, mert a pénisz keresztmetszete nem tér el lényegesen a körétől.
Egy régebbi kimutatás szerint (nem tudok utalni, mert már nem tudom) ideális a 37-42 mm átmérő, vízszintesen mérve, mivel a pénisz kissé lapított, függőlegesen mérve kevesebb 1-2 mm-rel.
14/15 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kell itt matekozni?
Fogj egy papirszalagot, tekerd körbe a farkadon, jelöld be és utána a papirszalagot egy vonalzóval mérd le!
Ennél egyszerűbb már csak egy szabó centivel lemérni.
Az enyém 13 cm kerületü. Nem tudom, hogy ideális-e, de eddig se fiúk, se lányok nem panaszkodtak. :)
Egy bi srác.
15/15 anonim válasza:
#12 ezzel a buta hazugsággal csak ártasz a kis farkúaknak, ugye tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!