Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tulajdonképp én megértem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképp én megértem a férfiak nagy részét, amiért csak használják a nőket?

Figyelt kérdés
Nem látom a környezetemben és a saját életemben sem, hogy előbbre jutna, aki tiszteli és komolyan veszi a nőket. Nők, el kéne gondolkodni, hogy ez kinek a hibája, nem?
2020. ápr. 12. 10:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Mindig is tiszteltem és komolyan vettem a nőket. A legjobb főnökeim mindig is nők voltak. 33/F
2020. ápr. 12. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

Én meg szurkolok minden nőnek, aki próbálja lehuzni a férfit, aki ismerkedni akar vele.

Nem látom, hogy megérné a nőnek, ha odaado, hűséges, és ellátja a párját. A munka, amit a nő végez a férfira természetes a férfinak, nem becsüli meg, sőt, el sem ismeri, a hűség meg nem jelent neki semmit, ha egy másik nő megmozgatja a farkukat.

Gondolkozzatok már el, hogy kinek a hibája, hogy a pénz az egyetlen érték a férfiakban...

2020. ápr. 12. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem szex téma .
2020. ápr. 12. 14:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Pontosítani kellene a kérdést kedves kérdező, mert így szerintem félreérthető.

Most itt hirtelen mindenki arra kezdett gondolni, hogy legyünk bunkók a nőkkel, hozott a "bunkóságot" szerintem csak szexuális értelemben értette a kérdező.

Javítás ki, de szerintem arra gondol, hogy azok a férfiak aki nem korrektek és őszinték a nőkkel sokkal többel le tudnak feküdni.

2020. ápr. 12. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!