Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképp én megértem a férfiak nagy részét, amiért csak használják a nőket?
Én meg szurkolok minden nőnek, aki próbálja lehuzni a férfit, aki ismerkedni akar vele.
Nem látom, hogy megérné a nőnek, ha odaado, hűséges, és ellátja a párját. A munka, amit a nő végez a férfira természetes a férfinak, nem becsüli meg, sőt, el sem ismeri, a hűség meg nem jelent neki semmit, ha egy másik nő megmozgatja a farkukat.
Gondolkozzatok már el, hogy kinek a hibája, hogy a pénz az egyetlen érték a férfiakban...
Pontosítani kellene a kérdést kedves kérdező, mert így szerintem félreérthető.
Most itt hirtelen mindenki arra kezdett gondolni, hogy legyünk bunkók a nőkkel, hozott a "bunkóságot" szerintem csak szexuális értelemben értette a kérdező.
Javítás ki, de szerintem arra gondol, hogy azok a férfiak aki nem korrektek és őszinték a nőkkel sokkal többel le tudnak feküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!