Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ti mire gondoltok masztizás elött és közben, hogy ellazuljatok, hogy ne legyetek görcsösek?
Ahogy hozzáérek a csiklómhoz, azonnal jön a jó érzés és elmúlik bármilyen görcsösség. De egyébként zenét szoktam betenni közben, bármi jó, ami szexuális hangulatba hoz.
Legtöbbször szerencsére nem görcsölök ezen. Régebben volt ilyen, de amióta a szexben is nagyon felszabadult vagyok, azóta nem nagyon tapasztalom. Mindig eszembe jut, hogy mennyire szoktak kívánni a férfiak, és elmúlik.
Amikor még nem voltam aktív szexuálisan, akkor pedig olyanokra gondoltam, hogy ez most mennyire jót fog tenni a testemnek, hogy az összes hormon, ami majd az orgazmuskor felszabadul milyen jó hatással lesz az immunrendszeremre. Egyszerűen csak arra kell gondolni, hogy ez egy egészséges, pozitív dolog, örömszerzés, a saját tested elfogadása, a szexualitásod megélése, kitapasztalása. Én mindig egy kicsit jobban szeretem magam utána, és nagyon kellemes az alhasi ellazulás.
Szóval közben a zene ritmusára és szövegére figyelek, és közben felidézem annak a srácnak az arcát és hangjait szex közben, akibe szerelmes vagyok, és aki bár nem viszonozza, tudom, hogy nem volt neki senkivel ilyen jó a szex, mint velem. De ha esetleg neked még nem volt ilyen élményed, szűz vagy, akkor is bármit elképzelhetsz.
Én leginkább ezt a dalt szoktam betenni, nem mindenkinek a stílusa, de én nagyon bele tudok lendülni tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!